B卷———高考仿真检测(时间90分钟,满分120分) 第一部分:阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) A Just imagine lying down on your bed in a hotel room with fishes quietly paying you a visit. Yes, we are talking about spending days and nights under water. As exciting as it sounds, we have found some of the world's best underwater hotels for you. ATLANTIS The hotel is located (位于) in Dubai. You can simply relax while seeing many kinds of marine (海洋的) animals in their natural habitat. Mother Nature here is just a curtain away. Atlantis also has a hotel in the Bahamas, which is as famous as this one in Dubai. JULES UNDERSEA LODGE A very popular place among famous people, Jules is a place for visitors who are often looking for thrills in a vacation. Located on the Lodge off the coast of Key Largo, Florida, Jules requires its visitors to take a course in scuba diving (水肺潜泳) as the gate is 21 feet into the water. It is one of the oldest underwater hotels. UTTER INN The hotel is artist Mikael Genberg's baby. Utter Inn offers bedrooms that let the visitors sleep peacefully under the waters of Malaren. These rooms are quite comfortable and give the guests a one to one interaction (互动) with marine animals. CONRAD MALDIVES RANGALI ISLAND RESORT Now many people have a fear of water, which leads to their feeling of being anxious. If you are this kind of people, but still want to experience marine activities around you, then Maldives is the place for you. This is not exactly located underwater but yes, Conrad has a dining room underwater that offers some great food with marine activities happening around. 语篇解读:水下旅馆不仅有宁静舒适的居住环境,更有惊险刺激的互动活动,你想体验吗? 1.What do we know about the hotels A.Utter Inn is named after artist Mikael Genberg's baby. B.Conrad is helpful for people to overcome the fear of water. C.Risk taking visitors are most likely to find pleasure in Jules. D.Marine animals and visitors are separated by curtains in Atlantis. 解析:选C 推理判断题。根据第三段的“Jules is a place for visitors who are often looking for thrills in a vacation.”可推断,喜欢冒险的游客可以在Jules找到乐趣。 2.What do the four hotels have in common A.They are not suitable for non swimmers. B.They are designed for visitors to get close to the sea. C.They organize underwater activities with sea animals. D.They offer a peaceful and comfortable living environment. 解析:选B 推理判断题。根据文章对四个水下旅馆的介绍可推测,这些旅馆的设计意图都是为了给游客提供亲近海洋及海洋生物的机会。 3.What is the purpose of the passage A.To introduce beautiful places for holidays. B.To explain do's and don'ts in special hotels. C.To support underwater activities during vacations. D.To share interesting underwater hotels with tourists. 解析:选D 写作意图题。根据第一段的“As exciting as it sounds, we have found some of the world's best underwater hotels for you.”及综合全文内容可知,本文主要是和读者分享一些有趣的水 ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~