ID: 23575260

【单元考点培优】Module 2 考点09:阅读理解-判断-2025-2026学年外研版(三起)五年级英语上册核心考点培优精练 (含答案解析)

日期:2025-11-30 科目:英语 类型:小学试卷 查看:30次 大小:48782B 来源:二一课件通
预览图 1/5
考点,培优,答案,精练,核心,上册
  • cover
/ 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科 / 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科 2025-2026学年外研版(三起)五年级英语上册核心考点精练 Module 2 考点09:阅读理解-判断 学校:_____姓名:_____班级:_____考号:_____ 阅读短文内容,判断句子正(T)误(F)。 Yesterday, Sam went to the supermarket with his parents. At the supermarket Sam saw a lot of things. He bought a toy car. He loves it very much. He didn’t buy any cheese, because he didn’t like cheese at all. His mother bought a kilo of fish. She wanted to cook the fish for Sam. Sam wanted to buy some chocolate, but his mother didn’t want him to buy it. She thought the chocolate was bad for his teeth. 1.Sam went to the supermarket with his friends. ( ) 2.Sam saw a lot of things at home. ( ) 3.Sam bought a toy car. ( ) 4.Sam’s mother bought half a kilo of fish. ( ) 5.Sam didn’t like chocolate at all. ( ) 阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。 Sam and Amy are in the same school. They are good friends. Yesterday was Sunday. They met in the street. Sam looked at ice cream and he bought one. At that time, they saw their bus. They ran to the bus. But Sam dropped his ice cream on Amy’s new shoes! They had a lovely time. 6.Sam and Amy are not good friends. ( ) 7.Sam and Amy are in the same school. ( ) 8.Amy looked at the ice cream and she bought one. ( ) 9.Amy dropped her ice cream on Sam’s new shoes. ( ) 10.They had a lovely time. ( ) 根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。 Today I went to the supermarket with my father and mother. We made a shopping list at home. I bought some pencils. My father bought a TV for my grandpa. My mother bought a red dress. My mother also bought some apples, bananas, pears and milk. We were very happy. 11.Today I went to the zoo. ( ) 12.I bought some books. ( ) 13.My father bought a TV for my uncle. ( ) 14.My mother bought a red dress. ( ) 15.My mother also bought some apples, bananas, pears and meat. ( ) Last Sunday I went to the supermarket with my parents. We walked there. On the way, we met John. He went to the supermarket, too. John and 1 are in the same class. In the supermarket, we bought lots of food. There are two bags of sweets, two kilos of noodles, five cakes and so on. And John bought a book about animals for his sister. 16.Last Sunday 1 went to the park with my parents. ( ) 17.We went to the supermarket by bus. ( ) 18.John and I are in the same school. ( ) 19.John and his parents went to the supermarket, too. ( ) 20.John and 1 bought some books. ( ) Dad: Where did you go this afternoon John: I went to the supermarket with Donny. Dad: What did you buy John: We bought a box of candy, a pencil case and a ruler. Dad: Were you at the supermarket all the time John: We were hungry and thirsty, so we went to a fast food restaurant. Dad: What did you eat John: We ate some chicken, some hamburgers and French fries. Donny: We drank soda and juice, too. Dad: Time for dinner. John: Oh, sorry. I can’t eat any more. I’m full. Donny: Me, too. 21.John went to the super ... ...

~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~