ID: 23686718

第一次月考复习短文填空10篇(Units1-2单元话题)【含答案+解析】-2025-2026学年八年级英语上册单元重难点专练(外研版2024)

日期:2025-10-15 科目:英语 类型:初中试卷 查看:86次 大小:276121B 来源:二一课件通
预览图 1/5
单元,第一,解析,外研版,专练,重难点
  • cover
第一次月考复习短文填空10篇 (Units1-2单元话题) 学校:_____姓名:_____班级:_____考号:_____ 一、短文填空 阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词或填入括号中所给单词的正确形式 When someone tells me that I need to lose weight, I feel confused (困惑的). 1 fact, my weight is 57 kg and my 2 (high) is 164 cm. I think this is just the right weight for me. But many people think every girl who is around my height should weigh 3 (little) than 50 kg. One of my friends said, “I 4 (lose) 5 kg already, but I still feel I’m a little fat. I 5 (not reach) my target (目标) weight yet.” She is trying to lose weight in different ways, such as by 6 (take) medicine and exercising. In my opinion, we have to 7 (care) about our health as well. Losing weight is a long process and as a student, you might not have enough time 8 (do) it. I want to tell all the girls out there that they are beautiful and that it 9 (not matter) how much they weigh. You can be anyone you want and wear anything you want. Just be 10 (you). 阅读短文,在空白处填入一个适当的单词或用括号内所给词的正确形式填空,使短文通顺、连贯。 I was shy and always didn’t know how to start a talk with others. Once I was asked to be a volunteer to join a group and prepare for 11 activity. Some volunteers were busy collecting materials. Wanting to join 12 (they), I worked up my courage and came up to them. Then I asked 13 I could do for them. However, one of the volunteers who seemed a little busy said, “No, thank you.” Realizing I was refused, I 14 (stand) there with great embarrassment. Then I walked away with my head down. When I went to them the 15 (two) time, a volunteer saw me. He told me that there was some work to do, so they needed my help. While I was working, the volunteer introduced his classmates 16 me. With his warm help, I felt less nervous, and started talking with them 17 (comfortable). Since then, I 18 (become) more outgoing. I like joining in 19 (activity) and making friends. I am 20 (thank) to the volunteer. What a nice person he is! We are a family of four. We 21 (have) wonderful travel experiences over the past ten years. Some of our experiences are funny, especially from the early years when our 22 (child) were little. Once, we were camping along the Sunshine River. I was 23 (worry) that our 15-month-old son would fall into the river. I tied a rope around 24 (he) hand to keep him close to me. Only ten minutes. He was uncomfortable, and his crying let the whole camp ground know it. So instead of tying him up, I just kept a close eye on him. It worked—he didn’t fall into the river. Our five-year-old daughter, 25 , did. Another time, we 26 (ride) horses in the mountains. The sky was clear when we started, but suddenly black clouds moved in 27 (quick). Soon, there was a big storm. No luck. The horses were afraid, 28 we were afraid too. We all stood there helplessly. In no time, we were all wet. Luckily, the storm stopped 29 just five minutes, and we were safe. Now, every year when we go 30 (t ... ...

~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~