ID: 23688828

Unit 1 The secrets of happiness Understanding ideas文本解读 课件+内嵌视频 外研版英语七年级下册

日期:2025-11-21 科目:英语 类型:初中课件 查看:57次 大小:23321012B 来源:二一课件通
预览图 1/7
Unit,课件,七年级,英语,外研版,视频
  • cover
(课件网) Unit 1 The secrets of happiness Lesson 3: Understanding ideas (2) (阅读课) Learning objectives By the end of the unit, you should be able to: Understand the main content and detailed information of the text. 理解课文的主要内容和细节信息。 Understand the importance of love and family. 理解爱与家庭的重要性。 Starting Out Pre-reading While-reading After-reading Happiness comes from holidays playing games parties & presents your smile afternoons in the park ... Charlie Let’s find out where Charlie’s happiness comes from. Review Starting Out Pre-reading While-reading After-reading Review Pre-reading While-reading After-reading Did you read this book or watch this movie about this story before Starting Out Pre-reading While-reading After-reading Reorganized by Jade 原 创 整 理 版 1. What do you think of his family This is Charlie’s family ... poor small house the only bed together Review Pre-reading While-reading After-reading Some old people and a kid are getting _____ on _____ in a _____. They may live a _____life. together the only bed small house poor Starting Out Pre-reading While-reading After-reading This is Charlie’s family ... 2. Do you think everyone is happy Let’s find out in our book! Review Pre-reading While-reading After-reading Let’s read this book review together ! 书评(book review)指评论或介绍书刊的文章。书评以书刊为对象,实事求是地、有见识地分析书刊的形式和内容,探求创作的思想性、学术性、知识性和艺术性,从而在作者、读者和出版者之间构建信息交流的渠道。 P5 Starting Out Pre-reading While-reading After-reading Do you think everyone is happy Fast reading Read para. 1-3 answer: Review Pre-reading While-reading After-reading Starting Out Pre-reading While-reading After-reading Careful reading Read para. 1 answer: 1. What is the passage A. a story poster B. a notice C. a book review 2. What does the writer think of the story Finish ↓ exciting story happy family Review Pre-reading While-reading P6: 4 Starting Out Pre-reading While-reading After-reading Read para. 2 finish : small the floor enough food The family was poor ,but happy . How come ↓ Review Pre-reading While-reading Starting Out Pre-reading While-reading After-reading Careful reading Read para. 3 finish : listened to a happy place their hungry and poor life Review Pre-reading While-reading Starting Out Pre-reading While-reading After-reading Happiness comes from sitting with his grandparents Charlie listening to their stories Review Pre-reading While-reading Starting Out Pre-reading While-reading After-reading Charlie’s family were poor but happy ... What do you think makes them happy Careful reading Read para. 4 answer : Love happiness Review Pre-reading While-reading Starting Out Pre-reading While-reading After-reading Happiness comes from holidays playing games parties & presents your smile afternoons in the park staying with family listening to family stories From our life,we know... From Charlie’s life,w ... ...

~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~