ID: 23817031

【学霸笔记:同步精讲】课时提升作业9 (UNIT 3 Writing)(含答案)--译林版英语选择性必修第一册

日期:2025-10-19 科目:英语 类型:高中试卷 查看:17次 大小:72416B 来源:二一课件通
预览图 0
Writing,必修,选择性,英语,译林,答案
    课时提升作业(九) Ⅰ. 1 2 3 4 5 6 7 8 D B B D B C A B Ⅱ.[参考范文] Making a sand painting China has a long history of sand paintings,which have become increasingly popular nowadays. In recent years,sand paintings have been widely used in cultural exchange activities. This form of art is really a feast for eyes and gives you a visual enjoyment. Things you need ·Coloured sand ·A surface Procedures Step 1: Buy some coloured sand in the shop. Step 2: Decide what paintings you want to create with your coloured sand. Step 3: Pour different coloured sand onto a surface to make a vivid and lively painting that you want. When finished,make sure you take a photo of it and show it to your family and friends. Ⅲ.[参考范文] Ed lifted his rocket and approached the launch area. Tom watched as Ed carefully placed his rocket on the launch pad making sure everything was in place.As Ed stepped back and prepared to push the button,Tom's heart raced.He knew that the loose fin could cause the rocket to veer off course,potentially causing it to crash.He couldn't bear the thought of Ed losing because of a simple mistake that he had noticed but hadn't mentioned.In a split second decision,Tom called out to Ed,warning him about the loose fin.Ed quickly checked his rocket and fixed the fin just in time.The rocket soared into the sky,reaching an amazing height. The figure of 1,150 feet came as a shock to Tom.He had been so sure that his rocket would be the highest,but Ed's rocket had surpassed his by fifty feet.Tom felt a mix of emotions—disappointment at not winning,but also a sense of pride for doing the right thing by helping Ed.As the crowd cheered for Ed's victory,Ed excitedly ran towards Tom and hugged him tightly,tears of gratitude streaming down.At that moment,Tom realized that winning wasn't everything.He had gained something much more valuable—the respect of his peers and the satisfaction of knowing he had helped someone else succeed.From that day on,Tom made a promise to himself to always be a good sport,whether he won or lost. Ⅰ.【语篇解读】 本文是一篇新闻报道。荷兰画家哈宁创作了两张空白的画布,使得他的抽象艺术水平达到了一个全新的高度并因此与博物馆之间产生了分歧。 1.D [词义猜测题。根据下文“His appropriately named TAKE THE MONEY AND RUN masterpiece,consisting of two empty frames,has set a local museum back $84,000!”可推知,这里说的是哈宁把这种抽象创作的风格带到了全新的水平,“genre”意思是风格。故选D。] 2.B [细节理解题。根据第二段第二句可知,博物馆想让哈宁用这笔钱复制他以前的两件关于劳动的作品。故选B。] 3.B [观点态度题。根据第三段中的“The museum officials admit that Haaning's artwork is unique. But...when the exhibition ends.”可知,安德森对哈宁的作品是不满意的。故选B。] 4.D [标题归纳题。由第一段中的“His appropriately named TAKE THE MONEY AND RUN masterpiece,consisting of two empty frames,has set a local museum back $84,000!”并结合全文可知,本文主要围绕哈宁创作的两张空白画布而展开的。故选D。] ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~