课时提升作业(三) Ⅰ. 1 2 3 4 5 6 7 8 C A D B B B D C Ⅱ.[参考范文] Good morning, everyone. It's my great honor to be here and give a speech on saving food. At present,many students do not cherish food,and this phenomenon is very serious. If everyone does not cherish food,it will pose a major threat to food security. In order to let everyone develop a good habit of cherishing food,here are some suggestions. First of all,start with yourself and take action every day. Secondly,call on more students to cherish food. Finally,call on different social organizations or groups to strengthen publicity activities on food conservation through different forms,so that ordinary people can contribute to food conservation together. I hope that everyone can get together and jointly cherish food. That's all. Thank you for listening. Ⅲ.[参考范文] Suddenly,an idea formed in my mind.Why not put Mr.Nibbles on the poster?I eagerly sketched out a design featuring Mr.Nibbles in a playful pose,promoting the joy of pet adoption.“Want a pet to play with?Go get one in the local animal shelter.”I admired my work with great satisfaction.The next afternoon,Ollie came over with his notebook.His design was centered on his parrot,Blue,who was singing beautifully“Oh!Be our hero!Give shelter pets a chance to be loved!”We exchanged a smile and engaged in a discussion about the final draft of the poster. We decided to make both Mr.Nibbles and Blue the stars of the poster.Combining my playful hamster and Ollie's melodious parrot,we created a vibrant and eye catching design.After adding the final touches,we proudly presented our final creation to Mr.Goldberg.His face lit up as he praised the creativity and heartfelt message behind our design.A couple of months later,Mr.Goldberg shared the exciting news that lots of people had come in after seeing the poster.And some of them decided to donate or adopt!We hadn't expected our poster would cause such a sensation,but we did know our small bit of help would create a meaningful ripple. Ⅰ.【语篇解读】 本文是一篇说明文。文章介绍了有些人喜欢喝黑咖啡的原因:他们是有基因偏爱的。 1.C [细节理解题。根据第三段的“In earlier research,Cornelis and her team discovered that a genetic variant may contribute to why some people enjoy numerous cups of coffee a day,while others do not.”可知,早期的研究主要是关于为什么不同的人喝咖啡的习惯不同。故选C。] 2.A [细节理解题。根据第四段的“We found coffee drinkers with the genetic variant that reflects a faster metabolism of caffeine prefer bitter,black coffee”可知,人们对黑咖啡的偏爱可能有基因基础。故选A。] 3.D [细节理解题。根据第五段的“Instead,she said,people with this gene prefer black coffee and tea because they like the bitter flavor with the boost in mental comfort they desire from caffeine.”可知,Cornelis认为人们喜欢黑咖啡是因为它能给人带来精神安慰。故选D。] 4.B [推理判断题。根据最后一段内容可知,未来的研究将试图解决人们对其他苦味食 ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~