ID: 23817083

【学霸笔记:同步精讲】单元综合检测2 (UNITS 3~4)(含答案)--译林版英语选择性必修第一册

日期:2025-10-20 科目:英语 类型:高中试卷 查看:32次 大小:92772B 来源:二一课件通
预览图 0
必修,选择性,英语,译林,答案,学霸
    单元综合检测(二) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 C D A C D A B C B C B B 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 C D C D G E F A A D B A 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 C D A C B D A D B C B 36.to 37.was 38.to explain 39.giving 40.has attracted 41.touched 42.an 43.importance 44.positively 45.who 第一节 [参考范文] The online class was absolutely wonderful. Themed on Appreciation of Classic Poetry,it unfolded the eternal charm of classic poetry to us. Online as it was,this class created a totally immersive atmosphere. The highlight of the class was the short clip named“When Li Bai Meets William Wordsworth”. By comparing the differences and similarities of these two great romantic poets,the video gave us a new insight into their writing skills and the emotions hidden behind the lines. It also triggered our passion to explore more about the everlasting beauty of poems. Honestly,it would be better if more interactive elements,such as mini games or real time comments,are included in this class. Generally speaking,it was truly fantastic. 第二节 [参考范文] The answer was found when Sarah saw her gift for art. Sarah was amazed by Emily's talent,and she showed Emily's paintings to her classmates. All the classmates were impressed with her paintings. But Emily still seemed unsatisfied with herself and appeared unhappy. Sarah felt confused. After knowing the reason,Sarah got a brilliant idea. One day,she went to Emily's home to visit her family with Emily's artwork,which vividly revealed how much her family was devoted to music. When her parents saw her artwork, they were moved deeply. They felt sorry for their little girl for forcing her to do what she was not good at. They went to Emily and hugged her firmly,“My dear baby! Please forgive us. We just pushed you too hard to play one instrument despite the fact music was not what you were good at.” Emily couldn't believe what she had heard. Her mother went up and smiled at her:“Emily,you are the pride of our family. From now on,you just need to be yourself. You are unique!” 【语篇解读】 本文是一篇应用文。文章详细介绍了The Khaki Extreme这一项目给11到15岁的孩子提供了一个接近野生动物,体验动物管理员生活的机会。 1.C [细节理解题。根据第一段最后一句“The program offers the chance for 11-15 year olds to see first hand what's involved in looking after amazing wildlife at Australia Zoo.”可知,这个项目为学生提供了体验动物管理员生活的机会。故选C。] 2.D [细节理解题。根据第四段前两句“After a busy morning getting up close with wildlife... Then you'll also receive a guided behind the scenes tour of the Australia Zoo Wildlife Hospital.”可知,在一个繁忙的早晨结束后,你会享用一顿特别的午餐,然后,你将参观澳大利亚野生动物医院。故选D。] 3.A [细节理解题。根据最后一段中的“This program may not be available every school holiday period and program dates will be limited.”可知,这个项目并不是在每一个学校假期都可以参加,它的日期是有限制的。故选A。] 【语篇解读】 本文是 ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~