参考答案 Unit 1 ART Period One Reading and Thinking—Comprehension 【课前自主探究】 Task 1 Text Structure Analysing 1.Religion 2.unrealistic 3.people 4.humanistic 5.perspective 6.nature 7.outer 8.warmth 9.reality 10.abstract Task 2 Fast Reading a short history of Western painting/how Western art developed/a brief introduction to Western painting Task 3 Careful Reading 1—4 CBDD Task 4 Micro-writing 1.that 2.to look 3.on/upon 4.which 5.was adopted 6.influential 7.emerged 8.impression 9.itself 10.attempting 详解详 扣 码 获 析取 参考答案 Unit 1 ART Period One Reading and Thinking—Comprehension Ⅰ.1.地位,级别 2.发展水平低的,落后的 3.购买 4.出现 5.摄影(业);照相(术) Ⅱ.1.precisely 2.realistic 3.breakthrough 4.reputation 5.investment 6.sunrise 7.noble 8.subsequent Ⅲ.1.were fond of 2.adopt a positive attitude 3.has shifted from;to 4.exist in 5.in a realistic style 6.was fascinated by 7.The best way to 8.in particular Ⅳ.【文章大意】 本文是一篇记叙文,主要讲述了街头艺术家Shane Grammer在加利福尼亚州历史上最致命的野火发生后,用喷漆在废墟上创作壁画,带给受害者希望的故事。 1.C 细节理解题。根据文章第一段“In the past years, it’s the murals (壁画) he painted on damaged walls throughout the town of Paradise, California that have gained attention and touched viewers.”可知,Grammer因在天堂镇的废墟上的画作而受到关注,故选C项。 2.B 推理判断题。根据文章第三段“‘You bring beauty and hope,’ one posted.”可知,Grammer在野火后画壁画是为了给受害者带来希望,故选B项。 3.A 代词指代题。根据文章最后一段“‘I want to do something powerful and make art that emotionally influences people,’said Grammer in an interview with KRCR. ‘I think any artist would consider that as their ultimate goal.’”可知,that指的是创造感人的艺术,故选A项。 4.A 推理判断题。根据第一段“Shane Grammer’s artwork can be found in cities in Mexico, South Korea, Dubai and beyond. In the past years, it’s the murals(壁画)he painted on damaged walls throughout the town of Paradise, California that have gained attention and touched viewers.”、第三段“With Edwards’ permission, Grammer then used spray paint to transform Edwards’ burnt chimney into a strikingly black-and-white portrait of a woman, a piece he called Beauty Among the Ashes.”以及最后一段“He has started a foundation called the Art Through Hope Foundation where he intends to bring peace through his art to those affected by tragedy.”可知,文章主要讲述了街头艺术家Shane Grammer在野火后的废墟上创作壁画,带给受害者希望的故事。所以文章的最佳标题为“从灰烬到艺术:街头艺术家的希望壁画”。故选A项。 Ⅴ.【文章大意】 这是一篇说明文。文章主要说明了艺术如何促进经济发展。 1.D 根据上文“When most people think of the arts, they imagine the end product, the beautiful painting, a wonderful piece of music, or an award-winning performance in the theatre.”(当大多数人想到艺术时,他们想象的是最终产品、一幅美丽的画、一首美妙的音乐,或者剧院里一场获奖的表演。)以及后文“Unfortunately, the economic impact of the arts is often ove ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~