Period Four Using Language 【课前自主探究】 Task 1 Text Structure Analysing 1.the most well-known tourist destinations 2.water quality 3.garbage 4.closing or moving 5.campaigns Task 2 Fast Reading Para. 1—Para. 4 CDBA Task 3 Careful Reading 1—6 FTTFFT Task 4 Micro-writing 1.attracting 2.which 3.tourism 4.enterprises 5.worse 6.the 7.Therefore 8.To address 9.Additionally 10.sustainable 【语言知识梳理】 词汇点睛 1.①to ②restoration ③restored ④that helped me restore confidence ⑤Anthony’s memory was restored 2.①by ②were sent ③dozens ④two dozen films ⑤dozens of short videos 3.①for ②being fined ③fined ④shall be fined; for driving 4.①tolerance ②tolerant ③working ④tolerance is a kind of virtue ⑤to tolerate differences of opinions 句型透视 1.①whose ②whom ③which ④them ⑤most of which ⑥many of whose books ⑦each of them appeals to many students;each of which appeals to many students 2.①with ②stored ③running ④to write ⑤with their eyes twinkling with excitement ⑥With the keys (held) in his hand ⑦With something important to talk about with youPeriod Four Using Language Ⅰ.1.sensitive 2.jungle 3.originated 4.volume 5.regulations 6.disposal 7.agenda 8.conservation Ⅱ.1.smoggy 2.inspection 3.be fined 4.restoring 5.regulations 6.disposal 7.dozens 8.regarding 9.throwing 10.be addressed Ⅲ.1.On behalf of 2.be sensitive to 3.end up 4.contributes to 5.in effect 6.take urgent measures/steps/actions 7.carry out 8.are responsible for Ⅳ.1.It is believed that 2.with the new laws in effect 3.most of whom come from that famous 4.tackling the water pollution Ⅴ.【文章大意】 本文是一篇说明文。研究人员通过近40年对77种鸟类的研究发现,因全球气候变暖在亚马逊雨林地带的鸟类的身体越来越小、翅膀越来越长。 1.D 细节理解题。根据第一段中“Hotter, drier conditions over the past four decades have been decreasing the rainforest birds’ body size while lengthening their wings, a study published in the journal Science Advances said on Friday.”可知,研究发现亚马逊雨林地带的鸟类的身体变得更小、翅膀变得更长。故选D项。 2.A 细节理解题。根据第二段“The scientists have studied measurements and weigh-ins of 77 different bird species in the Amazon rainforest since the early 1980s.”可知,研究人员对亚马逊雨林中77种不同鸟类的测量值和重量进行了研究,即他们是通过分析搜集的数据来进行研究的。故选A项。 3.C 推理判断题。根据第一段“Hotter, drier conditions over the past four decades have been decreasing the rainforest birds’ body size while lengthening their wings…”和第三段“The researchers found that bird species living in higher parts of the forest—as opposed to closer to the forest floor—saw the most pronounced changes in terms of body composition. Those are the species most exposed to high temperatures. Longer wings and smaller bodies mean that birds have to use less energy to move around, helping them stay cool.”可知,鸟类形态的变化是由气候变暖造成的,而生活在森林较高区域的鸟类更多地暴露在高温下,所以它们的变化 ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~