ID: 23842794

Unit 3 Environmental Protection Period Five Writing 课件(共52张)+学案(含答案)+练习(含答案)

日期:2025-10-13 科目:英语 类型:高中课件 查看:12次 大小:8720475B 来源:二一课件通
预览图 0
答案,学案,52张,Unit,课件,Writing
    Period Five Writing 【单元主题表达】 【高级句式】 1.concerning the environment 2.where thick forests and green grass could be seen everywhere 3.However, nowadays, people have been cutting down trees and digging up grass 4.As a result, the environment becomes so bad that 5.the local government and people take many measures to restore the forests and grass instead of cutting them down 6.With everyone’s effort, the situation is being improved 【活学活用】 One possible version: How to protect the environment As we all know, June 5 is the World Environment Day. As high school students, we should contribute to environmental protection. At present, tail gas pollution is very serious, so we’d better take public transport or ride a bike instead of driving. In addition, plastic pollution is also severe, and what we can do is avoid buying plastic-bottled water. Finally, many places lack water. Therefore, when we don’t use tap water, we should turn off the tap immediately. Take action now and we will have a great impact on the environment!Period Five Writing Ⅰ.【文章大意】 本文是一篇说明文,主要介绍了空气污染对全球儿童健康造成的严重影响。 1.C 段落大意题。根据第二段“Exposure to air pollution can damage the health of kids in a variety of ways, either causing or being associated with everything from low birth weight to childhood obesity (肥胖) and so on.”可知,第二段主要讲的是空气污染对儿童健康的有害影响。故选C项。 2.A 推理判断题。根据第三段“Although more researches into how air pollution affects children’s health will continue to be valuable, there is already evidence to justify (证明……有理) strong and swift action to prevent the damage it clearly produces…”可推出,世界卫生组织的看法是需要降低空气污染。故选A项。 3.B 细节理解题。根据第四段“Poor countries in these areas have the highest levels of exposure to household air pollution due to the use of polluting fuels and technologies for basic needs like cooking, heating and lighting.”可知,不清洁的烹饪和取暖燃料最有可能导致家庭空气污染。故选B项。 4.B 推理判断题。根据第一段“An astonishing 93% of kids around the world live in environments with air pollution levels that are damaging their health, according to a new report by World Health Organization(WHO).”,第二段“Air pollution is to blame for the deaths of 543,000 kids under 5 in 2016,with more than one in four deaths of children under five years old being related to environmental problems.”以及最后一段“Advised approaches to dealing with air pollution include cleaner transport, cleaner cooking and heating fuels and technologies, energy-efficient housing and urban planning, safer industrial technologies and better waste management.”可知,本文主要介绍了空气污染对全球儿童健康造成的严重影响,据此推断,本文应出自报纸的“环境”版面。故选B项。 Ⅱ.【文章大意】 本文是一篇说明文。文章主要介绍了四种让露营更环保的方法。 1.D 根据上文“‘Leave no track’ is popular among many campers who are concerned about our environment and favour sustainable travel. Its g ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~