Period Four Using Language 【课前自主探究】 Task 1 Text Structure Analysing 1.alone 2.desperate 3.ice 4.animal fat 5.sea animals 6.go outside 7.Discipline 8.team spirit 9.relief 10.joy Task 2 Fast Reading after four months’ struggle and perseverance,all the crew members were rescued finally and reunited with their family and friends Task 3 Careful Reading 1—3 DAD Task 4 Micro-writing 1.fell 2.Staying 3.to make 4.which 5.a 6.whatever 7.optimistic 8.were rescued 9.that mitment 【语言知识梳理】 词汇点睛 1.①gave away ②give off ③give up ④give way to ⑤will be given off 2.①commitment ②committed ③completing ④my wholehearted commitment ⑤who is committed to curing patients’ diseases; who commits himself to curing patients’ diseases 句型透视 1.①why ②going ③if ④What if one of them falls over; What if they both have a fall together 2.①than ②nothing ③anything ④There is nothing like a hot bath ⑤nothing like as painful asPeriod Four Using Language Ⅰ.1.barked 2.recreations 3.candidate(s) 4.advertised 5.motives 6.guidance 7.damp 8.episode Ⅱ.1.application 2.Unfortunately 3.advertising 4.resolution 5.commitment 6.roughly 7.Motivated 8.to Ⅲ.1.give off 2.pay back 3.make fire 4.cheer me up 5.deal with 6.what if Ⅳ.1.had caught the flight yesterday 2.as much art and culture as possible 3.There is nothing like/There is nothing better than a good sleep 4.It is our duty to try our best 5.felt such (a sense of) relief that Ⅴ.【文章大意】 本文是一篇记叙文。文章主要讲述了92岁的Alfredo Aliaga成为徒步穿越大峡谷的最年长的人的故事。 1.C 细节理解题。根据第三段“Since then, he has returned to the Grand Canyon so many times to remember his wife.”可知,他多次回到大峡谷是为了纪念他的妻子。故选C项。 2.D 细节理解题。根据第四段“Before his latest attempt, his son-in-law, Jurgen Buchenau, made a Facebook post to look out for trekkers to help the family keep records of this history-making hike.”可知,Jurgen Buchenau在Facebook上发布了一条帖子是为了寻找徒步旅行者,帮助他们一家记录这次创造历史的徒步旅行。故选D项。 3.A 推理判断题。根据最后一段“At 4 pm this afternoon, he climbed out of the canyon at the Bright Angel trailhead, super satisfied and excited to have become the oldest person on record to have crossed the canyon rim-to-rim at age 92.”可知,Alfredo Aliaga成为徒步穿越大峡谷的最年长的人,据此推断,他应当感觉无比自豪。故选A项。 4.B 主旨大意题。通读全文可知,文章主要讲述了92岁的Alfredo Aliaga成为徒步穿越大峡谷的最年长的人的故事,由此推断,B项“Breaking a record at 92”(在92岁破纪录)适合做最佳标题。故选B项。 Ⅵ.【文章大意】 本文是一篇夹叙夹议文。文章主要讲述作者收养的一只残疾小狗温妮即使在困难面前也仍然积极乐观,教会了作者很多关于爱、接纳和坚韧的东西。 1.C 根据上文“As an animal shelter owner…”可知,作者是动物收容所的主人,所以应该希望收纳更多的动物,扩大他的家庭规模。故选C。unite团结;comfort安慰;expand扩张;defend保卫。 2.B 根据下文a lamb with one ear可知,这里指作者第一次救的动物———一只单耳羔羊。故选B。purcha ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~