Period Four Using Language 【课前自主探究】 Task 1 Text Structure Analysing 1.overseas 2.Mother’s job 3.worth 4.support 5.volunteer Task 2 Fast Reading how Zhan Bingbing’s attitude to/towards her mother’s aid to other countries changed Task 3 Careful Reading 1—4 DBDC Task 4 Micro-writing 1.why 2.development 3.personal 4.asking 5.of 6.what 7.neighbouring 8.interested 9.helping 10.a 【语言知识梳理】 词汇点睛 1.①to ②in ③with ④they’ll sing a different/another tune ⑤in good tune with each other 2.①with ②to be contracted ③By ④once the contract is signed 3.①Granted ②was granted ③grants ④take for granted ⑤he had been granted a great privilege/honour 4.①have been relayed ②relaying ③in ④relay television signals to distant villages ⑤will be relayed to television audiences 5.①praying ②for ③praying in the depth of his heart that ④when I prayed for the right word 句型透视 1.①but ②was ③not only for ourselves but also for others ④Not only can we interact with art 2.①Owing ②that ③to ④Now that/Since Victor’s mother had his baby sister toPeriod Four Using Language Ⅰ.1.circuits 2.lately 3.tunes 4.contract 5.grants Ⅱ.1.be input 2.contracted 3.consultation 4.consideration/considering/to be considered 5.criteria 6.stability 7.disability 8.from 9.to 10.that Ⅲ.1.sang a different tune 2.made a great difference 3.Prior to 4.take for granted 5.responsible for 6.depend on/upon 7.To be honest 8.opposed to Ⅳ.1.Not only does the relay race build up our body;also 2.do devote yourself to 3.There is no doubt that 4.Now that;you’d better 5.with its tongue sticking out Ⅴ.【文章大意】 本文是一篇记叙文。文章主要叙述了主人公Michael输错捐款金额后申请退款,成功收到退款后重新捐款并将故事分享到网上,结果吸引了更多人关注孟加拉国的贫困群体,募集到了更多的资金。 1.A 细节理解题。根据第二段“Michael’s credit card number started with four and one. Clearly, he accidentally began typing his credit card information while his cursor (光标) was still in the donation box.”可知,Michael捐了一大笔钱,因为他输入的金额不正确。故选A项。 2.D 推理判断题。根据第三段“Michael planned to call Dunan to explain, but before he had the chance to do that, he started receiving Facebook messages from Shohag Chandra, the charity’s Bangladesh-based programme manager, thanking him for his generous donation. After he looked through the photos of people holding thank-you signs that read his name, Michael’s heart sank.” 可知,他认识到自己的错误有多严重。故选D项。 3.C 细节理解题。根据第四段“Although Michael had told his family and friends about the tale, he decided to share it publicly on social media, after Dunan told him the organization was desperately in need of funds.”可知,Michael是在Dunan告诉了他这个组织急需资金之后决定在网上分享这件事的。故选C项。 4.B 推理判断题。通读全文,并结合最后一段的“Little did he know, though, that the story would be seen far and wide, ending up raising more than $120,000 for Bangladesh Reli ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~