Period Three Developing ideas 【课前自主探究】 Task 1: Fast Reading 1.the physical features as well as the inner spirit and strength 2.was discovered by accident 3.the royal palace 4.to live with the stable workers 5.the animal itself 6.sang high praises for his unique skill Task 2: Careful Reading 1—4 DDBC Task 3: Micro-writing 1.Kept 2.paintings 3.strength 4.to help 5.was discovered 6.who 7.eventually 8.a 9.observing 10.for 【语言知识梳理】 词汇点睛 1.(2)bare feet (3)had barely started; when (4)did the air conditioning cool the big room 2.(3)for (4)sing high praises for 句型透视 1.(2)Whether with friends or family (3)Whether you succeed or fail (4)Whether it rains or shines 2.(1)The more; the more you are interested in (2)The more experienced; the more confident you become (3)The more time; the strongerPeriod Three Developing ideas Ⅰ.1.neighbourhood 2.elegant 3.sponsored 4.calligraphy 5.shade 6.vases 7.stimulate 8.mostly Ⅱ.1.demonstration 2.carving 3.lacking 4.dirty 5.frequently 6.admiration 7.vividly Ⅲ.1.is regarded/viewed/thought as 2.fond of 3.mistake;for 4.on the move 5.lies/exists in 6.Day after day 7.sang high praises for Ⅳ.1.Whether we’re successful or not/Whether or not we’re successful 2.It is said that 3.The more;the heavier 4.While waiting for the bus to come Ⅴ.A 【文章大意】 这是一篇说明文。文章主要介绍了美国表演艺术家Chita Rivera,其百老汇生涯跨越半个多世纪,她凭借才华与坚韧,两度荣获托尼奖,展现了其艺术生涯的辉煌与不懈追求。 1.B 推理判断题。由文章第二段“Rivera first gained wide notice in 1957 as Anita in the original production of the musical play West Side Story. She was still dancing on New York’s Broadway stage a half century later in 2015’s The Visit.”可知,作者提到这两部戏剧是为了强调Rivera漫长的艺术生涯。故选B。 2.A 推理判断题。由文章第三段“‘I wouldn’t know what to do if I wasn’t moving or telling a story to you or singing a song,’ she said at the time. ‘That’s the spirit of my life, and I’m really so lucky to be able to do what I love, even at this time in my life.’”可知,艺术对她来说就是一切。故选A。 3.C 代词指代题。由文章第七段中“Just five years earlier, Rivera had been in a serious car accident that broke her right leg. It could have ended her career.”可知,画线处指代前文提到的严重的车祸。故选C。 4.C 推理判断题。由文章第七段中“The second Tony was an especially sweet victory for the star. Just five years earlier, Rivera had been in a serious car accident that broke her right leg. It could have ended her career. After months of physical treatment to regain her dancing skills, she returned to the stage singing and dancing as energetically as ever. She said, ‘It never entered my mind that I wouldn’t dance again.’”可知, Chita Rivera不仅才华横溢,多次获得托尼奖,而且在遭遇严重车祸后,通过数月的身体治疗重返舞台,展现出极强的决心。由此可推知,最能描述她的词语是“坚定且有天赋”。故选C。 B 【文章大意】 本文是一篇说明文。文章主要从赋予产品商业价值,促进人类的身心 ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~