ID: 23851713

Unit 5 What an adventure! Period Two Using language课件(共56张PPT+ 学案 +练习)高中英语外研版(2019)必修 第三册

日期:2025-10-13 科目:英语 类型:高中课件 查看:96次 大小:8842901B 来源:二一课件通
预览图 0
Unit,PPT+,第三,必修,2019,外研版
    Period Two Using language 语言精讲 1.(2)awareness (3)unaware of what will happen (4)To raise the students’ awareness of labour (5)I was aware of all the people staring at me/I was aware that all the people were staring at me; Aware of all the people staring at me/Aware that all the people were staring at me 2.(3)stretching your body (4)stretched out her hand for the present under the Christmas tree 语法归纳 【实战演练】 ●Ⅰ 1.would attend 2.would visit 3.to plant 4.to meet 5.would slow 6.was leaving/would leave ●Ⅱ 1.was going to practise 2.would come to help out 3.was going to handle 4.would travel 5.would call ●Ⅲ 1.would successfully connect China with a growing number of/more and more European countries 2.would visit the Great Wall 3.would be very happy 4.was going to travel to Europe 5.would leave/was leaving that night 6.was about to call ●Ⅳ 1.had  2.would go  3.mentioning  4.would choose 5.would stay  6.What/How  7.would marry  8.with  9.hearing  10.to makePeriod Two Using language Ⅰ.1.She examined the painting carefully and declared that she was going to buy it home. 2.He said with a determined look that failure was not the end, and that he would try even harder. 3.Mary said to us that she was retiring from her company. 4.The climber said that he/she was going to conquer the highest mountain in the world the next year. 5.The weather reporter said that the sandstorm would last for three full days. Ⅱ.1.would buy a beautiful present 2.that the concert would attract 3.would be beneficial to 4.he would make an attempt to resolve/solve 5.was going to visit Ⅲ.1.held  2.would join  3.to serve  4.would become 5.would be  6.was  7.would take  8.effective 9.determined  10.to Ⅳ.【文章大意】 本文是一篇记叙文。不喜欢冒险的作者为了一项慈善事业要去爬山,为此作者在教练的指导下努力训练,尽管爬山那天作者想要放弃,但最终还是爬上了山顶,这对作者来说是一次难忘的经历。 1.D 根据上文“As a writer on an adventure sports magazine, I’d always refuse to do the adventurous stuff myself.”可知,撰稿人的工作就是描述所见所闻,供读者阅读。故选D项。expose暴露;greet 问候;prove证明;describe描述。 2.C 根据下文“It quickly became obvious that the techniques of climbing were more…than I had imagined.”可知,此处表示爬山,故选C项。promote促销;preserve保护;climb爬;clean清扫。 3.B 根据上文“As a writer on an adventure sports magazine, I’d always refuse to do the adventurous stuff myself.”可知,作者不喜欢冒险,所以当被告知要去爬山,作者是不愿意的,故选B项。inspired品质优秀的;unwilling不愿意的;unaware没意识到的;attract吸引。 4.D 根据下文“…I had a brilliant coach…tiredness.”可知,作者有一位优秀的教练,教练传授给他很多知识,所以作者很幸运。故选D项。rewarding值得的;alarming使人惊恐的;tricky难对付的;lucky幸运的。 5.C 根据语境可知,教练教作者爬山技巧,包括如何避免疲劳,故选C项。restore恢复;refuse拒绝;avoid避免;ignore忽视。 6.C 根据下文“Aware of the challenge, I forced myself to…a detailed action plan Keith made, working out…at the gym.”可知,作者为了 ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~