ID: 23851808

Unit 2 Improving yourself Period One Starting out & Understanding ideas课件(共88张PPT+ 学案 +练习)

日期:2025-11-06 科目:英语 类型:高中课件 查看:63次 大小:7940270B 来源:二一课件通
预览图 0
Unit,课件,练习,学案,PPT+,88张
    Unit 2 Improving yourself Period One Starting out & Understanding ideas 【课前自主探究】 Task 1: Fast Reading 1.participation 2.cut down/reduce 3.increase 4.real contact 5.chat with/have a proper conversation with 6.giving in 7.exercising 8.Threw in the towel Task 2: Careful Reading 1—4 CBDB Task 3: Micro-writing 1.to stop 2.on 3.had expected 4.picking 5.really 6.an 7.tired 8.healthier 9.Awareness 10.it 【语言知识梳理】 词汇点睛 1.(1)①to ②switching (2)switch/turn off 2.(1)①motivated ②motivation (2)motivate me to stick to my dream 3.(1)①occupied ②occupation (2)what we occupy (3)①occupied with ②occupies herself (in) looking after; occupied (in) looking after 4.(1)①接电话 ②学会 ③买 ④用车接 ⑤增强 ⑥收拾 ⑦获悉,得知 (2)picking up garbage 5.(1)①gave; away ②give up ③give back ④give out ⑤give in to (2)①gave way to fear ②don’t give off waste gas 6.(1)①n.入径,通道 ②vt.使用 (2)access to the Internet and knows how to use new technology (3)have no access to; is not accessible to 7.①catch up on ②caught up in ③caught in the heavy rain ④to catch up with 8.(1)①reliable ②Relying ③to carry/carrying (2)rely on/upon it that 句型透视 1.①if necessary ②if ever ③If so ④if possible 2.(1)①lying ②tired ③to deal (2)①left me touched ②all the windows open ③leaving him helpless ④such an important matter undone/unfinishedUnit 2 Improving yourself Period One Starting out & Understanding ideas Ⅰ.1.motivation 2.distraction 3.constantly 4.to work 5.eating 6.occupation 7.being noticed 8.security 9.reliable 10.to Ⅱ.1.switched on/turned on 2.be occupied with 3.throw in the towel 4.rely on 5.catching up on 6.missed out 7.give in 8.on reflection Ⅲ.1.left me sitting 2.If not 3.with the door locked 4.what you have learned Ⅳ.【文章大意】 这是一篇夹叙夹议文。文章以Linda Khan给在医院住院的父亲读书为例,说明了阅读可以让老年人注意力更集中、减少焦虑以及提高社交能力。 1.C 推理判断题。根据第二段“She and her father had always had good conversations, but now his once wide-ranging interests seemed to have shrunk to the size of the room. He talked about the terrible hospital food, the tests, the doctors, the diagnosis, and the potential outcomes.”可知她父亲的兴趣范围变窄了,只局限于谈论与医院有关的话题,所以推断她父亲的情绪受到了很大的影响。故选C。 2.C 细节理解题。根据第三段“It was a relief and a pleasure for both of them. Reading gave the daughter a way to connect with her father and help him in a situation that was otherwise out of her hands. Listening allowed the father to travel on the sound of his daughter’s voice, and back into the realm of mature, intellectual engagement, where he felt himself again.”可知,C选项“阅读对Khan和她父亲来说是一种双赢的方式。”正确。故选C。 3.A 细节理解题。根据最后一段“In a 2010 survey in the United Kingdom, elderly adults who joined weekly read-aloud groups reported better concentration, less anxiety, and an improved ability to socialize.”可知,参 ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~