ID: 23851863

Unit 6 Survival Period Three Developing ideas课件(共61张PPT+ 学案+ 练习)高中英语外研版(2019)选择性必修 第二册

日期:2025-11-29 科目:英语 类型:高中课件 查看:40次 大小:7580145B 来源:二一课件通
预览图 0
Unit,第二,必修,选择性,2019,外研版
    Period Three Developing ideas 【课前自主探究】 Task 1: Fast Reading 1.chosen 2.unmanned 3.experiment 4.growing plants Task 2: Careful Reading 1—4 BCDB Task 3: Micro-writing 1.for 2.to explore 3.which 4.an 5.since 6.have been sent 7.various/varied 8.making 9.intelligence 10.better 【语言知识梳理】 词汇点睛 1.(1)①advanced ②in (2)①提前 ②前进 ③促进,推动 (3)in advance 2.(1)consistent (2)①consists in ②Consisting of/Composed of/Made up of 3.(1)①exposure ②to (2)①are exposed to ②to get exposed to Chinese culture 句型透视 (1)①staying ②to worry (2)①There is no doubt that ②There is some doubt whether ③There is no denying thatPeriod Three Developing ideas Ⅰ.1.agency 2.indoors 3.hiker 4.Firefighters 5.infer Ⅱ.1.optimistic 2.consumption 3.reaction 4.monthly 5.fiercely 6.advanced 7.terrifying 8.to 9.to 10.with Ⅲ.1.has made efforts/attempts 2.wipe out 3.consist of 4.succeed in 5.have been dreaming of/about 6.brought under control 7.get rid of 8.in the meantime Ⅳ.1.it will take a long time to finish it 2.There was no doubt that 3.to make enough money to build Ⅴ.【文章大意】 本文是说明文。文章主要介绍了各方人士共同努力拯救美国鸟类的事情,强调了人与鸟类共存的重要性。 1.B 推理判断题。根据第一段“The song of the Florida grasshopper sparrow is unusual and surprisingly insect-like. But it almost fell silent forever. In 2012, Joel Sartore, the founder of National Geographic Explorer and Photo Ark received a call from the US Fish and Wildlife Service: the songbird, an important ecological link in Florida’s dry grassland, was on the edge of extinction. With only a few dozen males showing up in counts, it was among North America’s most endangered bird species.” (佛罗里达州草蜢沙鹀的歌声不同寻常,出人意料地像昆虫。但它几乎永远沉默了。2012年,国家地理探险家和摄影方舟的创始人Joel Sartore接到了美国鱼类和野生动物管理局的电话:这种鸣禽是佛罗里达州干旱草原上的一个重要生态环节,正处于灭绝的边缘。由于只有几十只雄性在计数显示中出现,它是北美最濒危的鸟类之一。)可知,这里利用具体的例子来说明北美鸟类的濒危情况。故选B。 2.B 词义猜测题。根据第二段“The story appeared in outlets, such as newspapers, magazines and even the Internet, helping boost government funding for a breeding programme.” (这个故事出现在报纸、杂志甚至互联网等上,有助于增加政府对育种项目的资助。)可知,这里的outlets包括报纸、杂志甚至互联网等,所以outlets的意思应该是“媒体”,和选项B意思一致。故选B。 3.D 推理判断题。根据第三段“Like other examples of species survival, the push to save the sparrow is ‘a remarkable story of belief and cooperation’, says Sartore. It also shows what it takes to protect an endangered species: research, narratives, partnerships, resources and time. This journey shows the society’s mission to illustrate and protect the wonder of the world. Over the past 136 years, we’ve developed a unique Explorer-led model, combining science, exploration, education, and storytelling to drive impact. We support Explorer in more than 140 countries, ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~