参考答案 Unit 1 Looking forwards Period One Starting out & Understanding ideas 【课前自主探究】 Task 1 Fast Reading 1.worry about 2.guarantee 3.early boyhood 4.historical novels 5.the unexpected Task 2 Careful Reading 1—4 BADA Task 3 Micro-writing 1.facing 2.to shape 3.planning 4.possibilities 5.based 6.as 7.which 8.to be remembered 9.ultimately 10.whatever 【语言知识梳理】 词汇点睛 1.①in the face of ②pulling a long face ③are faced with; faced with 2.(1)①to prevent ②in ③into (2)take action/measures/steps to make the world 3.(1)①ambitious ②to make/of making (2)her ambition to raise/of raising enough money 4.(1)①correspondent ②corresponding ③correspondence (2)①correspond with/be in correspondence with ②Only when we make our actions correspond with/to our words 5.(1)①devotion ②teaching ③devoted (2)①devoted herself/her life entirely to research ②devoting most of his spare time to 句型透视 1.(1)①Having spent ②Having booked (2)Having visited several times 2.(1)①looking ②improved ③to be settled (2)①her heart beating wildly ②her long hair flowing; with her long hair flowing 参考答案 Unit 1 Looking forwards Period One Starting out & Understanding ideas Ⅰ.1.trainee 2.correspondent 3.detective 4.backwards Ⅱ.1.ambitious 2.energetic 3.unfold 4.historical 5.Ultimately 6.In Ⅲ.1.by contrast 2.twists and turns 3.in the face of 4.In desperation 5.based on 6.take action 7.focus on/pay attention to 8.devote;to Ⅳ.1.was to take care of these children 2.Having lived in the city for many years 3.happened so quickly that 4.the ground seeming Ⅴ.【文章大意】 这是一篇夹叙夹议文。文章通过作者创业的经历告诉读者,不要让失败定义自己,而是要从中学习,然后站起来迎接挑战。 1.C 推理判断题。根据第一段中“What will you do when you feel like a failure Feeling like a failure is part of the human experiences. Treat yourself with kindness and understand that failure does not define you, but it is a stepping stone on your journey. When you’re ready, take action and challenge yourself.”并结合下文作者陈述自己从创业经历中明白失败是不可避免的,要从失败中学习,积极地面对挑战可推知,第一段的作用是引出主题。故选C。 2.A 细节理解题。根据第二段中“It all began several years ago when I threw myself into the business, driven by my passion and a dream.”可知,作者创业是因为激情和梦想,即内在动机。故选A。 3.C 推理判断题。根据第三段中“In the early days, optimism flowed freely, but financial struggles and sleepless nights soon followed. I questioned my decision and felt like the biggest failure. However, every difficulty became a stepping stone towards growth. I learned more from my failures than from my successes, adapting and growing stronger with each obstacle. I reached out to instructors, friends and family, sought advice and slowly saw a ray of hope. One defining moment came when I gained my first long-term coaching partnership. It was a breakthrough, and my hard work paid off.”可知,作者从一次次失败中学习,最终获得 ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~