ID: 23852004

Unit 1 Looking forwards Period Four Writing课件(共52张PPT+ 学案 +练习)高中英语外研版(2019)选择性必修 第四册

日期:2025-10-12 科目:英语 类型:高中课件 查看:48次 大小:8962350B 来源:二一课件通
预览图 0
Unit,第四,必修,选择性,2019,外研版
    Period Four  Writing 【单元主题表达】 【写作词汇】 1.advertise 2.position/post 3.prior/previous experience 4.apply for/to do 5.be fit/qualified for 6.have a good command of 【高级句式】 1.(1)which is advertised for in the school newspaper; to receive students from the foreign school (2)why I apply for the post 2.find this position quite appealing to 3.as I have a good command of spoken English 4.having previous experience in volunteering 5.it is an excellent opportunity to broaden 【活学活用】 One possible version: Dear Sir/Madam, I am Li Hua, a Chinese student in London.I am writing to apply to be a volunteer for the exhibition of Chinese paintings to be held in the local gallery. The reasons why I apply for the post are as follows.Firstly, my previous experience in volunteering is a plus for me to offer service properly in the exhibition.Apart from that, my good command of both English and Chinese will enable me to communicate with visitors fluently.Being outgoing and helpful, I am confident that volunteering is an appropriate job for me. I would appreciate it if I could be offered this job.Looking forward to your early reply. Yours, Li HuaPeriod Four  Writing Ⅰ.A 【文章大意】 本文是一篇记叙文。文章主要讲述了Eduardo在Letty阿姨的农场度过春假的经历,Eduardo起初对在农场工作感到恼火和疲惫,但在与农场中的一匹马Hercules接触的过程中,他的态度发生了转变,对农场生活有了新认识。 1.B 推理判断题。根据第一段“Although he had protested, his parents decided that spending time on the farm would be a great experience for him. They grew up on a farm and believed that responsibility, hard work, and respect for the land were valuable lessons.”可知,Eduardo的父母认为在农场度过一段时间会是美好的经历,会使Eduardo懂得责任、辛勤劳动和对土地的尊重。由此可知,他们是为了改善Eduardo对生活的看法。故选B项。 2.D 推理判断题。根据倒数第二段“‘It feels like velvet (天鹅绒)!’ Eduardo beamed. An hour later, Eduardo was scratching Hercules on his neck and offering him carrots.”和最后一段“That night, as they headed towards the house, Eduardo was inspired. His arms spreading wide, he inhaled and said, ‘Take a breath of that sweet country air!’”可知,Eduardo开始亲近Hercules,并呼吸乡间的清新空气。由此可知,他开始欣赏农场的生活。故选D项。 3.B 推理判断题。第一、二段主要叙述了在开始农场生活前Eduardo内心的抗拒,以及他和Letty阿姨的交流;根据第三段中“The next few days were busy.”可知,本段主要叙述了在农场的前几天Eduardo很忙碌;根据第四段“On the third day…”和后文可知,第四至七段主要叙述了在农场的第三天Eduardo接触了一匹马Hercules,对农场生活的态度发生了改变。因此,作者是按照时间顺序组织文章的。故选B项。 4.C 主旨大意题。通读全文可知,文章主要讲述了Eduardo在Letty阿姨的农场度过春假的经历,Eduardo起初对在农场工作感到恼火和疲惫,但在与农场中的一匹马Hercules接触的过程中,他的态度发生了转变,对农场生活有了新认识,再结合最后一段中“That night, as they headed towards the house, Eduardo was inspired. His arms spreading wide, he inhaled and said, ‘Take a breath of that sweet country air!’”可知,C项 ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~