ID: 23861678

Unit 8 Green living Period Five Grammar 课件(共21张)+学案(含答案)+练习(含答案)

日期:2025-12-28 科目:英语 类型:高中课件 查看:13次 大小:8642858B 来源:二一课件通
预览图 0
答案,学案,21张,Unit,课件,Grammar
    Period Five Grammar 语法归纳 【即学即练】 ●Ⅰ 1.exciting 2.Going 3.sent 4.watching 5.Seen 6.tired; tiring 7.held 8.cleaning 9.made 10.discussed ●Ⅱ 1.sitting beside me 2.posted yesterday 3.leave the water running 4.Caught in the storm 5.with their pet dog following them 6.unless watered every day 7.talking and laughing excitedly 8.Encouraged by his English teacher 9.trying not to wake up the sleeping child 10.Having lived in France for yearsPeriod Five Grammar Ⅰ.1.mentioned 2.Having played/Having been playing 3.Understanding 4.advertised 5.rising 6.Influenced 7.coming 8.inviting 9.taken 10.Raised Ⅱ.1.talking about the happy old days they spent together 2.Not having seen him for many years 3.Influenced by my grandfather 4.found the ground covered 5.written by students and teachers 6.Hearing that you intend/plan to join a club in our school Ⅲ.A 【文章大意】 本文是一篇记叙文。文章讲述了Omar Freilla和他的团队在南布朗克斯创办企业。他们通过与当地社区合作,将被丢弃的材料重新利用,创造了繁荣的业务,为社区提供了就业机会。 1.B 细节理解题。根据第一段以及第二段“Although the South Bronx was one of the nation’s poorest and most polluted areas, with crowded roads and poisonous industrial sites, Omar saw a different kind of potential amidst its challenges. He envisioned a new approach to the mountains of discarded materials.”可知,Omar的主要动机是解决社区面临的环境问题。故选B。 2.D 细节理解题。根据第四段“To start his business, Omar put up flyers along the truck-jammed, trash-filled streets of his neighbourhood, looking for people to work with him. He soon found four other dedicated workers. They rented a warehouse (仓库) and started looking for donations of used materials.”以及第五段内容可知,Omar是通过积极地与当地社区接触,获得支持和资源来创业的。故选D。 3.B 细节理解题。根据倒数第二段“A hardware store gave 2,000 gallons of paint that was still good but was being thrown away because it was past its expiration date (产品有效期).”可知,五金店提供有用的资源帮助Omar做生意。故选B。 4.B 主旨大意题。根据第二段“Although the South Bronx was one of the nation’s poorest and most polluted areas, with crowded roads and poisonous industrial sites, Omar saw a different kind of potential amidst its challenges. He envisioned a new approach to the mountains of discarded materials.”并结合文章大意可知,本文主要讲述了Omar Freilla和他的团队在南布朗克斯创办企业。他们通过与当地社区合作,将被丢弃的材料重新利用,创造了繁荣的业务,为社区提供了就业机会,所以B选项“社区合作:变废为宝”最适合当文章标题。故选B。 B 【文章大意】 本文是一篇说明文,主要说明了处理马尾藻的一些建议和方法以及所面临的困难和挑战等。 5.A 推理判断题。根据第一段中“Important kinds of seagrass suffer when light is blocked by seaweed. As sargassum piles up on beaches, it makes it hard for mother sea turtles to lay eggs, and nearly impossible for baby turtles to return to the sea.”可知,马尾藻对生态系统有负面影响,故选A。 6.C 推理判断题。根据第二段中的“Even when governments clear the seaweed fr ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~