ID: 23895054

【学霸笔记】课时提升作业18 Unit6 外研版高中选择性必修一

日期:2025-10-15 科目:英语 类型:高中试卷 查看:34次 大小:68451B 来源:二一课件通
预览图 0
学霸,笔记,课时,提升,作业,Unit6
    课时提升作业(十八) 基础过关 Ⅰ.1.waist 2.salary 3.genuine 4.candidate/applicant 5.negotiable Ⅱ.1.preference 2.Favourable 3.applicants 4.qualified 5.advertisement Ⅲ.1.pull off 2.is made up of  3.in harmony with 4.has a preference for 5.is advertised as Ⅳ.1.conservationists are in favor of 2.not because;but because it makes our minds active 3.have a preference for 4.should have helped 5.Whether he will join us in the trip Ⅴ.1.that you have advertised in the newspaper  2.am qualified for the position 3.not because I want to show myself,but because I want to make contributions 4.In addition to that 5.As an applicant 能力提升 Ⅰ. 1 2 3 4 5 6 7 8 D B B A C C B D Ⅱ.【参考范文】 Caring for the Environment Starts from Ourselves World Environment Day is on June 5 every year.It reflects the attitudes of people around the world to environmental issues and expresses people's pursuit of a better environment. As young students,we should promote environmental protection and start from the things around us,such as caring for every plant and tree in the school,and actively participating in various public welfare activities that care for nature.In addition,we should also obey the rules of the school,striving to be good students with civilization and politeness,which will contribute to the construction of the most beautiful campus. Ⅲ.【参考范文】 Over the whole day,they all work together to clean up the trash.Rhenan and the volunteers tirelessly pick up plastic bottles,old clothing,and empty food packages from the river and its banks.They form teams to cover different sections,ensuring no area is left untouched.As they work,laughter and chatter fill the air,creating a sense of community and shared purpose.By the afternoon,they have collected heaps of trash,transforming the riverbank into a cleaner,more beautiful place. At the end of the day,everyone starts to cheer.They are proud of their hard work and the visible change they have made.The river now flows clearer,reflecting the bright sky above.Rhenan feels a deep sense of accomplishment and gratitude towards everyone who has helped.To prevent future pollution,they discuss plans to educate the community about the importance of keeping the river clean and propose regular clean-up events.Rhenan realizes that together,they can make a lasting impact. 能力提升 Ⅰ.【语篇解读】 本文是一篇记叙文。文章主要讲述了爱好种植植物的帕尔默通过努力将自己的爱好变为工作,并希望能够影响更多人去种植植物的故事。 1.D [细节理解题。根据第一段内容可知,帕尔默小时候发现她长大的地方植物并非随处可见。故选D。] 2.B [细节理解题。根据倒数第三段中的“By December 2021,she had her store on German town Avenue,‘Foliage’.There,she sells common plants,rare plants,small plants,and large plants.”可知,现在帕尔默经营着自己的植物商店。故选B。] 3.B [细节理解题。根据倒数第二段中的“She hopes her message will be able to reach other communities in the ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~