ID: 23950188

【单元考点培优】Unit 2 She looks cute. 考点06:阅读理解-2025-2026学年人教精通版(三起)五年级英语上册核心考点培优精练 (含答案解析)

日期:2025-10-19 科目:英语 类型:小学试卷 查看:37次 大小:50643B 来源:二一课件通
预览图 1/5
考点,培优,精通,答案,精练,核心
  • cover
/ 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科 / 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科 2025-2026学年人教精通版(三起)五年级英语上册核心考点精练 Unit 2 She looks cute. 考点06:阅读理解 学校:_____姓名:_____班级:_____考号:_____ 阅读理解,判断句子正(T)误(F)。 This is my new friend. His name is David. He is eleven. He is from America. He is a student. He studies very hard. He is tall. He is smart and funny. He likes playing basketball. I like it, too. I like playing with him. We are good friends. 1.David is a boy. ( ) 2.David is eleven years old. ( ) 3.David is from America. ( ) 4.David is short. He is smart and funny. ( ) 5.We both like playing basketball. ( ) 阅读理解,判断句子正(T)误(F)。 Lisa is a girl. She comes from Britain. She lives in Beijing with her family now. She is fifteen. She has short yellow hair. She is cute. She likes painting and playing the piano. She has a brother. He is thirteen years old. They are both students. Her brother likes flying a kite. He is quiet. Her mother is a teacher. She likes shopping. Her father is a policeman. He likes singing songs. They are very happy. 6.There are four people in Lisa’s family. ( ) 7.Lisa comes from Beijing, China. ( ) 8.Lisa’s brother is 12 years old. ( ) 9.Lisa has short yellow hair. ( ) 10.Lisa’s parents are both teachers. ( ) 阅读短文,判断正(T)误(F)。 It’s Sunday morning. My mother and I are in Beijing Zoo. The zoo is very big, and there are a lot of animals. They are tigers, lions, giraffes, pandas, bears and so on (等等). I love animals. 11.Today is Saturday. ( ) 12.My mother, my father and I go to the zoo. ( ) 13.There are many animals in the zoo. ( ) 14.I love the animals very much. ( ) 15.The zoo isn’t big. ( ) 阅读短文,判断正(T)误(F)。 Hi! My name is Anne. I am nine years old. I am tall. I have long hair. I have big eyes and a small nose. I have a good friend. Her name is Amy. She’s ten. She has short hair and big eyes. She’s pretty and clever. We go to school together. We both like drawing pictures. We are happy every day. 16.Anne has long hair, small eyes and a big nose. ( ) 17.Anne’s good friend is eleven years old. ( ) 18.Amy and Anne go to school together. ( ) 19.Anne likes drawing pictures, but Amy doesn’t like it. ( ) 20.Anne and Amy are happy every day. ( ) 阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。 Many people have their own hobbies. Some people like reading books. Some people like playing football. Lisa is a student in a primary school, and one of her hobbies is collecting books. She knows many interesting things by reading them. Travelling is also her hobby. During the holidays(假期), she often takes trips with her parents. They are going to climb the mountains this summer. She also wants to go to the seaside this summer. By travelling, she visits a lot of different(不同的)places, makes many new friends and learns a lot about people and history(历史). She likes travelling. It is a good hobby. 21.Lisa is a teacher in a primary school. ( ) 22.L ... ...

~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~