高二英语第一次月考答案 intention to stay.(但如果你确实遇到了MountVemon,你可能会有留下的意愿。)”可知,作者认为 Mount Vernon很吸引人。故选D项。 听力:1-5 CAACC6-10 CBAAB11-15 ACBCA16-20 CBBAB 25.A细节理解题。根据第二段中的“And like many,he values the simple life you can't easily find in big 阅读A篇:CCB:B篇:DACB:C篇:BACD: D篇:DACB cities.(和许多人一样,他珍惜在大城市里很难找到的简单生活。)”可知,Tom Wilkinson退休后回 七选五:DFCAB 完型:DBABC:CADAC:BDCAB 到故乡,是因为他喜欢那里的生活方式。故选A项。 语法填空56.decorated57.where 58.whom 59.to master 60.working 26.C推理判断题。根据第三段中“Preserving and honoring the past has been key to helping Mount 61.beyond 62.enthusiasm 63.gently 64.paid off 65.showing/to be shown Vernon survive.(保存和纪念过去是帮助Mount Veron得以生存的关键。)”及“Wander in on any given 单词 day and you might find a book club discussion,a Coffee Ladies meet-up or a work session for the local 66.essential 67.nevertheless 68.persevere 69.criticism 70.endurance genealogy()group among the tables of people chatting over cups of coffee and plates of food.( 71.worthy 72.appreciative 73.strengthened 74.inspiration 75.dedicated 哪一天去逛一逛,你可能会发现读书俱乐部的讨论、咖啡女士的聚会或当地家谱小组的工作会议, 读后续写 一桌一桌的人边喝咖啡边吃东西边聊着天。)”可知,Mount Vernon的生活保守而和谐。故选C项 That question struck me like a flash of lightning.I stood there,staring at my furious (coach 27.B段落大意题。根据最后一段的首句“Mount Vernon has the kind of big hearts you tend to find in a and noticing that the light in his eyes suddenly went out.Regret and shame overwhelmed me and I wished small town.(Mount Vernon小镇的人有着你会在小城镇发现的伟大的心灵。)”及本段的两个例子可 I had not told him the stupid idea.At that moment,I decided not to give up my sports dream and to 知,本段主要说明了Mount Vernon小镇的人情味。故选B项。 dedicate myself to regular training.That whole summer,I kept catching and pitching (the ball on C28B细节理解题。根据第一段第一、二句可知,人们在画画、写作的时候会听各种音乐,很多人 the court,participating in every baseball game.At the end of the summer season came the long-awaited 认为音乐会帮助他们激发创造力,然而英国和瑞士的一项研究却发现事实正好相反。所以第一段提 award ceremony.Finally,Coach Jarvis announced that I was elected as the best baseball player. 到莫扎特和金属乐队是为了引出文章的话题。 I went on the stage to collect the prize for the best baseball player.My legs were trembling and my 29.A词义猜测题。根据第一段第二、三句“Many believe that music helps boost creativity,but an head was dizzy.Standing in the centre of the stage,I heard the crowd was cheering and I saw Coach Jarvis international study conducted by English and Swedish researchers is challenging that belief.Their was smiling.He passed microphone to me and invited me to say a few words.My fellows!Never give up findings indicate music actually stymies creativity..”可知,大多数人认为音乐能激发创造力,但一项研究 your dream!"I exclaime ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~