高一月考参考答案 1-5 ABCBA 6-10 (One possible version) 6. London 7. 10:00 am 8. umbrella 9. comfortable 10. quiet A 11.A 12.A 13.B B 14.D 15.A 16.A 17.D C 18.C 19.C 20.B 21.B D 22.C 23.C 24.B 25.C 阅读第二节 26.E 27.D 28.G 29.A 30.C 完型填空 31.B 32.C 33.A 34.B 35.D 36.C 37.A 38.C 39.B 40.C 41.C 42.A 43.D 44.C 45.B 句子语法填空 with 47.strategies 48.confidence 49.exploring 50.annoyed 51.actually 52.is scheduled 53.an 54.to improve 55.is 句子考查 56. are looking forward to reading 57.were taking notes 58.concentrate on 59.prefers playing to swimming 60. It is obvious that 61.is attracted to 62.You’ll never see me without a book or a pen. 63.What does Mr Black do in the school lab once a week 64.The little dogs are never left alone in the house. 65.I find both my teachers and classmates friendly. 应用文写作 Dear Hans, Balancing study and extracurricular activities is indeed a challenge in high school. But don’t worry, I have some useful suggestions. First, make a detailed schedule. Allocate specific time for study, each subject, and different extracurricular activities. This way, you can ensure neither is neglected. Second, set priorities. If an exam is approaching, focus more on study in the short-term, while still participating in essential extracurriculars. Finally, learn to say no. Don’t overcommit yourself to too many activities. Choose the ones you really like and that can bring the most benefits. I hope these suggestions can help you. Yours, Li Hua 答案解析 1-5 ABCBA 6-10 (One possible version) 6. London 7. 10:00 am 8. umbrella 9. comfortable 10. quiet A 11.A 12.A 13.B 【难度】0.65 【导语】这是一篇应用文。文章主要介绍了学校四个俱乐部的情况以及参加的好处。 11.细节理解题。根据第二段“Do you think you can be a future lawyer Try out for the school’s speech team. (你认为你将来能成为一名律师吗?参加学校演讲队的选拔)”可知,如果你梦想成为一名律师,最好的选择是演讲俱乐部。故选A。 12.细节理解题。根据第三段“Did I mention that studies show that students with music education tend to receive higher grades (我有没有提到,研究表明,接受过音乐教育的学生往往会取得更高的成绩?)”可知,加入乐队俱乐部的好处是能提高学生的成绩。故选A。 13.细节理解题。根据倒数第二段“As part of the high school club working with the local Red Cross chapter, you can become a lifeguard, learn how to perform CPR, or become a trained instructor who teaches others. (作为与当地红十字会分会合作的高中俱乐部的一员,你可以成为一名救生员,学习如何进行心肺复苏术,或者成为一名训练有素的教练,教别人)”以及最后一段“You could be helping others in need, and making new friends all at the same time! (你可以帮助需要帮助的人,同时结交新朋友!)”可知,红十字会和语言俱乐部的共同之处是都允许你帮助有需要的人。故选B。 B 【答案】14.D 15.A 16.A 17.D 【难度】0.65 【导语】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者的成就不仅表现在学业上,还体现在对家庭关系的处理和做养老院义工中。在养老院的志愿服务不仅让作者能够帮助别人,还给作者带来了极大的满足感。 14.推理判断题。根据第 ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~