ID: 24166022

【期中考点培优】专题18 阅读理解-判断-2025-2026学年三年级英语上册期中复习考点培优人教版(PEP)(2024)(含答案解析)

日期:2025-10-20 科目:英语 类型:小学试卷 查看:29次 大小:442452B 来源:二一课件通
预览图 1/5
考点,培优,期中,复习,答案,2024
  • cover
/ 让学习更有效 期中备考培优 | 英语学科 / 让学习更有效 期中备考培优 | 英语学科 2025-2026学年三年级英语上册期中复习考点培优人教版(PEP) (2024)专题18 阅读理解-判断 学校:_____姓名:_____班级:_____考号:_____ 阅读短文,判断下列句子的对错,对的写“T”,错的写“F”。 Good friends My name is Ao Bing (敖丙). I am tall. Ne Zha is my friend. We often (常常) play together. I swim like (像) a fish. Ne Zha runs like a lion. We often help some animals. I help a fox and a monkey. Ne Zha helps a rabbit and a cat. We are good friends. 1.Ao Bing is tall. ( ) 2.Ne Zha swims like a fish. ( ) 3.Ao Bing and Ne Zha often help animals. ( ) 4.Ao Bing helps a rabbit and a cat. ( ) 5.Ao Bing and Ne Zha are good friends. ( ) 阅读理解,判断下列句子的正(T)误(F)。 Good morning! My name is Tom. I’m in Class 1. This is Alice. She is a beautiful (美丽的) girl. This is Paul. He is in Class 2. His sister is May. Alice, Paul and May are my friends. We are at the same school. My friends are good. 6.It’s in the morning. ( ) 7.Tom is in Class 2. ( ) 8.Alice and Tom are friends. ( ) 9.May is Paul’s sister. ( ) 10.Tom, Alice, Paul and May are not at the same school. ( ) Read and judge. (阅读短文判断,正确的用“T”表示,不正确的用“F”表示) Hi, I’m Tom. This is my friend, Ken. Look, it’s his birthday. He is ten years old. I am older than (比……大) him. He is tall and thin. He can ride a bicycle very well. But he can’t swim. Now we are at Ken’s birthday party. He likes playing football too. So I send (送) him a big football as a gift. Ah-ha! He is happy! We are singing and dancing together. We have a good time at the party. What a wonderful (美妙的) day! 11.It’s Tom’s birthday today. ( ) 12.Ken is not short. ( ) 13.Ken can swim but he can’t ride a bicycle. ( ) 14.Tom sends Ken a football as a gift. ( ) 15.We are not happy today. ( ) 阅读理解。请阅读下面小短文,并根据其内容判断下列句子的正(T)误(F)。 Hello, I’m Li Shuai. I’m nine. I’m a boy. This is my school. It’s Haikou Binhai School. Ms Wu is my teacher (教师). She is from Beijing. She is nice. This is Sun Hua. He is from Qionghai. This is Zhao Xiaoguo. She is from Sanya. This is Wu Kai. He is from Danzhou. Li Hua, Zhao Xiaoguo, Wu Kai and I are good friends. We read and play together. 16.Li Shuai is at Haikou Binhai School. ( ) 17.Sun Hua is from Sanya. ( ) 18.Wu Kai is from Danzhou. ( ) 19.Ms Wu is a nice doctor. ( ) 20.Li Shuai and his friends read and play together. ( ) 阅读下面短文,判断对错,对的写“T”,错的写“F”。 Hello, I’m Amy. I’m nine years old. I’m from the UK. I’m in Class Three, Grade Two. I have a new friend. Her name is Lily. She is eight years old. She is from China. 21.Amy is nine years old. ( ) 22.Amy is from China. ( ) 23.Lily is eight years old. ( ) 24.Lily is from the UK. ( ) 25.Amy is in Class Three, Grade Two. ( ) 阅读短文,判断句子正(T)误(F)。 Hi, my name is Wang Jie. I have a big family, my grandpa, my grandma, my dad, my mom, my baby sister and me. My sister has ... ...

~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~