/ 让教学更有效 高效备考 | 英语学科 Unit 2 Amazing numbers 单元检测 (沈阳专用) 温馨提示: 本试卷共分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分,第Ⅰ卷为选择题;第Ⅱ卷为非选择题;满分为90分,考试时间为90分钟。 第一部分选择题(共50分) 一、阅读理解(分二节,共20小题;每小题2分,满分40分) 第一节:阅读下列短文,然后根据其内容从A、B、C、D中选出最佳选项。 A Study BooksLearning How to Learn $24.50 Children who read this book show great interest in study. The pictures will help them understand it easily and quickly. Basic Study Manual $38.50 Read this book and learn: What the three barriers (障碍) to study are and what to do about them. What to do if you are fed up with a subject. Children read it to improve the ability to study. How to Use a Dictionary for Children $35.00 Read this book and learn: How to find words in a dictionary. What the different marks in a dictionary mean. How to use a dictionary to pronounce words correctly. Buy this hook and help children unlock their education. What’s more, you’ll just pay 50% for it before July 1, 2025. 1. The pictures in the book Learning How to Learn can _____. A. make the book beautiful B. make the children draw beautifully C. make the book sell well D. make the children understand the book easily 2. In which book can you know the meaning of the different marks in a dictionary A. Learning How to Learn. B. Study Skills for Life. C. Basic Study Manual. D. How to Use a Dictionary for Children. 3. If you buy the three books on June 18, 2025, you will have to pay _____ for them. A. $897.00 B. $80.50 C. $873.00 D. $63.00 4. What’s the purpose of the passage A. To help children learn English. B. To sell the three books to children. C. To help children learn about nature. D. To help children learn how to use a dictionary. 【答案】1. D 2. D 3. B 4. B 【解析】本文是有关图书的三则广告。 1. 细节理解题。根据Learning How to Learn $24.50“Children who read this book show great interest in study. The pictures will help them understand it easily and quickly.”可知,Learning How to Learn这本书中的图画会帮助孩子们轻松快速地理解它。故选D。 2. 细节理解题。根据How to Use a Dictionary for Children $35.00“What the different marks in a dictionary mean.”可知,在How to Use a Dictionary for Children这本书中能知道字典中不同标记的意思。故选D。 3. 细节理解题。根据“Learning How to Learn $24.50”、“Basic Study Manual $38.50”与“How to Use a Dictionary for Children $35.00 …What’s more, you’ll just pay 50% for it before July 1, 2025.”可知,在2025年7月1日前买How to Use a Dictionary for Children这本书只需半价,因此在2025年6月18日买这三本书需花费24.50+38.50+35.00×50%=80.50美元。故选B。 4. 主旨大意题。通读全文可知,本文是有关图书的三则广告,因此本文是想把这三本书卖给孩子们。故选B。 B Do you have a lucky number What is it Many people have a special number that they hope will bring them good luck. In Chinese culture, some numbers are believed to be lucky or unlucky based on the Chinese word that the number sounds similar to. For example, the word for the nu ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~