ID: 24198327

Week 5 Here and Now周中练(含答案+听力音频)-《B卷周计划》新人教版(2024)七下英语第二部分单元话题分层训练

日期:2025-11-20 科目:英语 类型:初中试卷 查看:27次 大小:12322542B 来源:二一课件通
预览图 0
Week,新人教,分层,话题,单元,部分
    Week5W卷i计划 Week 5 Here and Now 此时此刻 ◆◆周中练【一】◆ 一、听对话。根据对话内容及问题选择正确答案。 听第1段对话,回答第1、2题。 )1.What is Tom doing now A.Doing his homework. B.Riding a bike. C.Watching TV. ()2.Where will Jane go later A.To the music club. B.To the zoo. C.To the bus stop. 听第2段对话,回答第3至5题」 )3.What are some people in Australia probably doing at the moment A.Having lunch. B.Having breakfast. C.Rushing to get home from work. ()4.Where are some people rushing to get home from work now A.In Australia. B.In Italy. C.In China. )5.What are John and Lily discussing A.Different time zones around the world. B.The importance of breakfast,lunch,and dinner. C.What people are doing at different times of the day. 二、选择填空。阅读下面短文,从方框内选出可以填入空白处的最佳选项。 A.runs out of B.washing the dishes C.finds its way D.reading a newspaper E.have no time It is a nice and sunny day today.Mrs Black and her family are all staying at home.Everyone is doing something different,and the house feels calm and peaceful. Mrs Black is 1 in the kitchen.Just at this time,she looks down and sees a small mouse running by.She shouts(喊叫)loudly,“Mouse!Catch(抓住)it!”Her voice is so loud that it can be heard in the other rooms. Mr Black is drinking tea and 2 in the living room.He hears Mrs Black shout and quickly stands up,and looks toward the kitchen.Then he sees the mouse come down the table and run into his father's room. Old Black is talking with his friend on the phone.Seeing the mouse come into his room,the oldman stands up and shouts,“Mouse!Catch it!”The mouse gets scared(惊慌的)and3Old Black's room. The mouse then goes into Ned's room.Ned is sitting at his desk,studying for his English test.He says to the mouse,"Get out of here!I 4 to play with you.I have an English test tomorrow!" The mouse doesn't stop but runs out again.Next,it 5 into Leo's room.Leo is playing games with his cat Coco.Leo doesn't see the mouse but Coco sees it.She jumps up,runs after it, and catches it quickly."What a delicious lunch!"she thinks. 2, 3. 4 ∥49d参考巷皋与解析机B卷调计划 收起来更难。 decided to cook a whole chicken one day,and put it in a big plate for 4.lighter/thinner根据“Another reason is that vegans often have his guests..”可知,Li Shilin做大盘鸡的目的是满足客人的需求。 lower body weights.People with a lower body weight may be at 4.It is interesting.根据“The cooking of the noodles attracts lots higher risk for fractures..,”可知,体重较轻或体形较瘦的人由于 of people's interest and they all like to watch it,especially pulling 骨酪质量较少更容易骨折。 noodles..”可知,人们认为拉条子的烹任过程很有趣,非常吸 5.How to根据“Eat calcium-rich foods,taking supplements.Pay 引人。 special attention to their bone health.”可知,这一系列内容都是在 5.how通读整篇文章可知,作者想要介绍的是新疆食物的起源 讲保持骨骼健康的方式方法,从整体语境来看,此处是在引出保 以及它们的制作过程。 持骨骼健康的具体做法,所以填How to。 八、 七、 Eat Healthily 【语篇解读 ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~