ID: 24241745

高中英语 外研版(2019) 必修 第一册习题素材(6份打包)

日期:2025-11-04 科目:英语 类型:高中素材 查看:96次 大小:256871B 来源:二一课件通
预览图 0
高中英语,外研版,2019,必修,一册,习题
    必修 第一册 Unit 1 A new start 题组训练(限时35分钟 总分42.5分) Ⅰ.阅读理解(每题2.5分,共27.5分) A Starting high school is a big step for any teenager,for there are many things about high school that are different from your old school environment,and you will experience many changes. You will face entering a new school,making new friends in a new class,and getting to know new teachers.These teachers will usually have higher academic expectations than your middle school teachers.They want to help you get into college and they expect you to study harder and improve yourself in some aspects. Although these are all big changes,they are nothing you can’t handle.There are many different useful resources to help you deal with any problem.Your teachers,parents and friends are there to help you transition (过渡) into this great new time in your life.If you don’t feel comfortable talking to any of these people,there are many helpful hotlines you can call to talk anonymously (匿名地).High school may be a time of change,but these changes should be for the better. Your high school years are a great time in your life.To fully enjoy your high school experience,try to deal with the situations of your life with which you are not happy.If you are feeling pressured to do something you feel wrong,talk to a friend or parent to find a solution.If you are not succeeding academically,find a teacher or someone else to help you improve.If you feel isolated socially,try to join a school club or group to make new friends. High school may seem rather difficult at first,but you will come to appreciate everything about your experience at last. [语篇导读] 本文是说明文。高中生活与初中生活有很大的不同,本文为即将步入高中阶段的学生提供了一些适应高中生活的建议。 (  )1.What will new teachers expect you to do according to Paragraph 2 A.Behave yourself. B.Make more new friends. C.Be equipped with more knowledge. D.Get familiar with the school. 【答案】 C 【解析】 细节理解题。根据第二段内容可知,高中老师希望你可以掌握更多的知识。故选C。 (  )2.What is the author’s attitude towards the big changes in high school A.Optimistic. B.Negative. C.Neutral. D.Indifferent. 【答案】 A 【解析】 推理判断题。根据第三段前两句可知,虽然相比初中,高中有很大的变化,但是这些变化都还是可以处理的。由此可推知,作者对高中的变化是持乐观态度的。故选A。 (  )3.For whom is the text written A.Parents. B.High school freshmen. C.College students. D.Middle school teachers. 【答案】 B 【解析】 推理判断题。根据第一段内容可知,本文是为高中新生写的。故选B。 B What a day! I started my new school this morning and had the best time.I made lots of new friends and really liked my teachers.I was nervous the night before,but I had no reason to be.Everyone was so friendly and polite.They made me feel at ease.It was like I’d been at this school for a hundred years! The day started very early at 7 am.I had my breakfast downstairs with my mum.She could tell that I was very nervous.Mum kept asking me what was wrong.She told me I h ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~