ID: 24270957

【期中考点突破】突破06 阅读理解-信息还原七选五(含答案解析)--2025-2026学年七年级英语上册期中复习考点突破人教版(2024)

日期:2025-11-03 科目:英语 类型:初中试卷 查看:59次 大小:63615B 来源:二一课件通
预览图 1/5
突破,考点,期中,人教,复习,上册
  • cover
/ 让学习更有效 期中考点突破 | 英语学科 / 让学习更有效 期中考点突破 | 英语学科 2025-2026学年七年级英语上册期中复习考点突破人教版(2024) 突破06 阅读理解-信息还原七选五 学校:_____姓名:_____班级:_____考号:_____ 阅读短文,从短文后选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。 My name is Sandy. I’m twelve years old. I’m a middle school student. I’m in Class One, Grade Seven. I have some new subjects this year. 1 My favourite day is Tuesday because I have Biology that day. 2 Her name is Kitty. She is also a middle school student. We are in the same school. But we are in different classes. She likes Geography. Wednesday is her favourite day because she has Geography that day. My father is Mr Smith. He is thirty-eight years old. 3 His favourite day is Sunday because he can go to the Basketball Club. 4 My mother is Mrs Smith. She is thirty-eight years old too. She is a shopkeeper. Her favourite day is Saturday. Why 5 And she can play tennis with her friends happily. A.I have a twin sister. B.They are Biology and Geography. C.He likes playing basketball. D.They eat vegetables and fruit every day. E.Because she doesn’t go to work that day. F.She doesn’t have any classes on Sundays. G.He is a Maths teacher. 请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。一空一句。 Today I would like to tell you some things about my English teacher, Amy Jones. 6 She always helps us when we are in need, so all my classmates like her very much. 7 And we can acquire a lot of knowledge (学到许多知识) in these ways. First, she usually asks us to look at some pictures of new words and read them. Then we need to play some games to spell these words. These ways are really good. 8 Amy likes taking trips. 9 After class, she tells us some interesting things about her trips. 10 Sometimes, she also teaches us French (法语). In short, Amy is a great teacher. We’re very happy to be with her! A.She is very nice and helpful. B.We can take beautiful photos. C.She is good at taking pictures. D.She goes to many beautiful places. E.She can also speak many languages (语言). F.We all like to use them to learn English words. G.She usually uses interesting ways to help us learn English well. Rosie wants a penfriend, so she makes a profile to tell people about herself. Hi! My name is Rosie and I live in Newcastle. My parents are doctors and work in the same hospital. My elder brother Peter is 19 years old. He is very clever and sporty. He is good at swimming and playing football. He studies at Edinburgh University. 11 12 Well, I have blonde hair and blue eyes. I am not tall but I’m very kind and outgoing. My friends think that I am a talkative (健谈的) person. My hobbies are acting, singing and dancing. 13 I am in Grade 9 at school and getting ready for some important tests. I think I work hard but I don’t know if my teachers or my parents would agree! 14 I am a member of the choir and I help out at the ... ...

~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~