(课件网) UNIT 3 FOOD AND CULTURE 综合微评(三) 第一部分 阅读(共两节,满分50分) 第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。 A Guideposts Magazine Guideposts is the inspirational magazine that will move and inspire you with heartwarming stories and faith-affirming (坚定信仰) articles that show anything is possible with hope and faith. Product Description Escape into the beautiful pages of the new Guideposts magazine and feel your spirits soar. You’ll be amazed at how uplifting and true stories of positive people can help fill your own life with more hope and joy and see the remarkable ways people are at work in your life. You’ll have comfort in stories of how others leaned on faith and overcame struggles. Discover new ways to live and to be inspired, reflect on inspiring quotes and “travel” to beautiful places and friendly small towns. You can also take a much-needed break from all the “screen time”, and relax with your new Guideposts magazine. You’ll get: More pages of true stories of hope and inspiration; All your favorite features like “Mysterious Ways” “Someone Cares” and “The Up Side”; New articles on spiritual growth with tips for applying them to your own life. Publication Guideposts is small in size, printed on beautiful, high-quality paper and it is published bi-monthly or 6 issues annually with a minimum of 100 pages each issue. Special Offer If you subscribe today, you can save almost 35% and receive a free gift—2024 Guideposts Calendar, and you also can get a free Scenic Wall Calendar. Continuous Service Program As part of the convenient Continuous Service Program, you will receive continuous service for as long as you wish. You will always be notified in advance with the price and term then in effect. There is no obligation (义务) to renew the subscription and you may cancel at anytime. 【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍的是Guideposts杂志的有关内容。 1. What kind of articles is Guideposts about? A. Folk tales. B. Love stories. C. Encouraging stories. D. Horror tales. 答案:C 解析:推理判断题。根据第一段“Guideposts is the inspirational magazine that will move and inspire you with heartwarming stories and faith-affirming (坚定信仰) articles that show anything is possible with hope and faith.(Guideposts是一本励志杂志,它会用 暖心的故事和坚定信念的文章来感动和激励你,告诉你只要有希望和信念,任何事情 都是可能的。)”可知,Guideposts的内容是关于励志故事的。故选C。 2. What benefit can you get after reading the Guideposts? A. Making yourself more confident. B. Becoming a warm-hearted person. C. Being invited to talk with positive people. D. Being invited to travel to places of interest. 答案:A 解析:推理判断题。根据第二段中的“You’ll be amazed at how uplifting and true stories of positive people can help fill your own life with more hope and joy and see the remarkable way ... ...