ID: 24397689

【单元考点培优】Module 6 考点17:阅读理解-任务型-2025-2026学年外研版(三起)六年级英语上册核心考点培优精练 (含答案解析)

日期:2025-11-20 科目:英语 类型:小学试卷 查看:48次 大小:719236B 来源:二一课件通
预览图 1/5
考点,培优,答案,精练,核心,上册
  • cover
/ 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科 / 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科 2025-2026学年外研版(三起)六年级英语上册核心考点精练 Module 6 考点17:阅读理解-任务型 学校:_____姓名:_____班级:_____考号:_____ 读下面的信,并回答问题。 Dear Sam and Amy, I am Daming’s friend and I want to be your friend too. I live in New York, but I am not American. I am from London in the UK. So we are all British! Do you like China I want to visit China next year. Daming has got a Chinese dragon kite and we often fly it in the park. It’s difficult for me. Have you got a book about the US I can send you one. Please write to me and we can be pen friends. Daming says he will write to you soon. Best, Laura 1.Where does Laura live She lives . 2.Is Laura American 3.What does Laura want to do next year She . 4.Is flying a kite difficult for Laura 5.Has Laura got a book about the US 根据短文回答问题。 Hello. I’m Sally and I live in Australia. Australia is a very big country and I live in the north. I’ve got a sister. We don’t live near any schools. So my mother teaches us at home. We have classes in the morning and in the afternoon. We also go swimming and ride our horses. I’d like to have a pen friend in China because I’m studying Chinese history. 6.What country does Sally live in She lives . 7.How many sisters has Sally got She . 8.Does she live near any schools 9.What does she do in the morning and in the afternoon She in the morning and in the afternoon. 10.Is she studying Chinese history now 阅读短文,补全句子。 I’m a French student. I go to London for this summer holiday. I know a little English, but I can’t speak it well. One day, I go to a restaurant. I want to have some eggs and rice for lunch. But I don’t know the English word for “egg”. I look around and see a picture of a chick. I point to the picture and ask the waiter, “What do you call chicks before they are born(出生) ” The waiter says, “Eggs, sir.” “OK!” I say. “Please give me two eggs and some rice.” 11.The writer knows English. 12.The writer speak English well. 13.The writer the English word for “egg”. 14.The writer wants to have for lunch. 15.The writer points to and asks the waiter. 16.阅读短文,按要求做题。从礼物清单中选出 Mary 收到的礼物,在对应的括号内画“√”。 My name is Mary. Today is my birthday. I have got many presents. My father buys me a book. It’s about animals. I’ve got a beautiful dress from my mother. I like it very much. I’ve got a new bicycle from my grandpa. I can’t ride it. My grandma make a birthday cake for me. It’s delicious. I’ve got a postcard from my brother Tom. How happy I am! Gift List 1. ( ) 2. ( ) 3. ( ) 4. ( ) 5. ( ) 6. ( ) Linda is 12 years old. She lives in Sydney. She can speak English and Chinese. She likes collecting dolls. And she often plays with dolls. She has a pen friend. His name is Xiaoyong. Xiaoyong lives in China. They often write emails to each other. Linda wants to visit the Great Wall. And she will go there th ... ...

~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~