ID: 24415660

【单元考点培优】Unit 4 I like sport 考点19:阅读理解-判断-2025-2026学年译林版(三起)(2024)四年级英语上册核心考点培优精练 (含答案解析)

日期:2025-11-18 科目:英语 类型:小学试卷 查看:62次 大小:51248B 来源:二一课件通
预览图 1/5
考点,培优,译林,答案,精练,核心
  • cover
/ 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科 / 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科 2025-2026学年译林版 (三起) (2024) 四年级英语上册核心考点精练 Unit 4 I like sport 考点19:阅读理解-判断 学校:_____姓名:_____班级:_____考号:_____ 阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。 Hello, I’m Lucy. I’m a student in Grade Four. I like sports very much. Every Sunday, I go to the playground with my friend Lily. Lily can play basketball well. She says it’s good for her. I can’t play basketball, but I can play ping-pong. It’s my favourite sport. We often have a go at new sports. We like running too. It is great fun! 1.Lucy is in Grade Five. ( ) 2.Lucy and Lily go to the playground on Sundays. ( ) 3.Lily can’t play basketball well. ( ) 4.Lucy’s favourite sport is ping-pong. ( ) 5.Lucy and Lily like running. ( ) 阅读短文,判断下列句子的正(T)误(F)。 Hello! I’m Tim. I like swimming and running. I go to the pool every Tuesday and Friday. My friend Jack likes football. He plays football every day after school. We both like basketball. On Sundays, we play it in the park. 6.Tim swims on Tuesdays and Fridays. ( ) 7.Jack plays football only on weekends. ( ) 8.Tim and Jack both like running. ( ) 9.They play tennis on Sundays. ( ) 10.Jack plays sports every day. ( ) 阅读短文及表格,判断句子是(T)否(F)符合短文和表格内容。 Hello, I’m Bob. I like playing sports and I take exercise every day, because I feel happy after sports. For example, from Monday to Wednesday, I play badminton for about one hour with my classmate in the gym. On Friday, I go running for about thirty minutes on my own in the playground. Do you want to know more Come and look at my exercise routine for a week. Bob’s exercise routine When What How long Who Where Monday play badminton 1 hour with classmates gym Tuesday play badminton 1 hour with classmates gym Wednesday play badminton 1 hour with classmates gym Thursday go swimming 30 mins with friends swimming pool Friday go running 30 mins on my own playground Weekend skip rope 2 hours with parents park 11.Bob takes exercise every day. ( ) 12.Bob feels tired after sports. ( ) 13.Bob plays badminton with his classmate on Tuesday. ( ) 14.Bob goes swimming for one hour on Thursday. ( ) 15.Bob goes running with his friends for about 30 minutes on Friday. ( ) 16.At the weekend (周末), Bob skips rope with his parents in the park. ( ) 阅读短文判断,正确的用“T”表示,错误的用“F”表示 Danny and Peter are good friends. Peter has a football. They often(经常) play it together. It is a cold day. Danny goes to Peter’s home. He knocks(敲) on the door. Peter’s mother opens the door. “Can Peter come out to play ” Danny asks. “No. It’s too cold,” answers(回答) Peter’s mother. “Well, can his football come out to play ” 17.The weather is good. ( ) 18.Danny has a football. ( ) 19.Peter’s mum opens the door. ( ) 20.Peter can come out to play. ( ) 21.Danny wants to play football. ( ) 阅读短文,判断下列句子的正(T)误(F)。 My Favourite Sport I’m Lily. I ... ...

~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~