ID: 24431500

Unit 2 Let's celebrate! Period Three Developing ideas 课件(共56张)+学案(含答案)+练习(含答案)

日期:2025-11-19 科目:英语 类型:高中课件 查看:30次 大小:5032794B 来源:二一课件通
预览图 0
答案,Unit,课件,学案,56张,ideas
    Period Three Developing ideas 【课前自主探究】 Task One Fast Reading 1.preparing for 2.loss of traditions 3.love 4.Spring Festival 5.Preparing the dinner Task Two Careful Reading 1—5 DBCDD Task Three Micro-writing 1.but 2.preparing 3.with 4.tiring 5.better 6.remains 7.what 8.that 9.gathered 10.itself 【语言知识梳理】 词汇点睛 1.(3)keen on Chinese culture (4)are keen to provide 2.(3)admission (4)stealing/having stolen (5)been admitted to/into 3.(2)In an effort to improve; made every effort to practise (3)Through/With their joint efforts (4)spared/should spare no effort to protect (5)without effort 4.(3)existing (4)existence (5)exist on 句型透视 (2)no faster than;as slowly as (3)最矮的只长到你的脚踝那么高。Period Three Developing ideas Ⅰ.1.indicates 2.fancy 3.host 4.occasion 5.waved 6.effort 7.adults 8.process Ⅱ.1.existence 2.competition 3.attraction 4.retired 5.editor 6.decorated 7.loss 8.admission 9.Interaction 10.to check 11.global 12.joyful Ⅲ.1.In my opinion 2.are keen on 3.put up 4.make every effort 5.has nothing to do with 6.looked forward to 7.clean up 8.rather than Ⅳ.1.Exploring the limitless sea of literature 2.no less important than 3.What they did not expect Ⅴ.A 【文章大意】 本文是一篇记叙文。文章讲述了作者在感恩节之后的“黑色星期五”和孩子们在凌晨购物的经历。 1.C 细节理解题。根据第二段“So, when they asked me to take them shopping at the mall at midnight on Black Friday, my first reaction was definitely no! But my son, who usually runs the other way if I mention shopping, wanted me to take him shopping. I felt needed, though I knew it was my wallet and a ride, not quality time with Mum that they wanted.”可知,孩子们想让作者陪他们在感恩节之后的“黑色星期五”去购物,是因为他们需要作者为他们买单。故选C。 2.A 细节理解题。根据第三段“Then the hour-long car ride, we followed songs on the radio and talked about the deals we hoped to get. I had opportunities to give them lessons on what not to do when driving, but I had to keep the peace. And we all connected as we sat with crazed smiles at midnight.”可知,作者和孩子们一路上听歌和聊天,作者原本可以教育孩子们在开车时不能做什么事,但是那时作者只想与孩子们分享半夜时分购物的兴奋感。故选A。 3.D 推理判断题。根据第四段最后两句话“As I dug through mountains of clothing for a particular shirt for my husband and gave up, my daughter came towards me, a shirt in hand and victory on her face. ‘I got the last one!’”可知,作者想为丈夫找一件衬衫,但是没找到,就在这时,作者的女儿带着胜利的微笑拿着一件衬衫来到作者面前,说她抢到了最后一件。由此可推知,女儿脸上露出胜利的表情是因为她为她父亲找到了一件合适的衬衫。故选D。 4.B 推理判断题。根据最后一段最后一句话“Driving home tired, looking in the mirror at my children’s sweet faces, I decided, ‘If they ask me to go again next year, I’m in.’”可知,作者很累,但是看到孩子们的笑容,作者决定如果孩子们需要,他们明年的黑色星期五还去购物。由此可推知,作者觉得自己的购物经历是愉快的。故选B。 B 【文章大意】 本文是一篇说明文。文 ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~