《Unit6 A Day in the Life》参考答案 题号 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 答案 B C B A C B B A A B 题号 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 答案 C B C B A C D C C D 题号 26 27 28 29 30 36 37 38 39 40 答案 B D D C C C B A C C 题号 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 答案 A B C D A C A D A B 1.B 【原文】A: When did you go to bed last night B: At 10:30. After I got home at eight. I did homework for two hours. 2.C 【原文】W: Who often does chores in your family, Daniel M: My parents, but when I finish my homework, I also help do some. 3.B 【原文】M: What do you usually do after getting home, Sally W: I play the guitar first and then I have dinner and do my homework. Question: What does Sally do first after getting home 4.A 【原文】W: Where do you read storybooks after school, in the library or at your home M: In the library near my school. Q: Where does the boy read storybooks after school 5.C 【原文】M: Do you take exercise on weekends, Jane W: Yes, I take exercise every day. 6.B 7.B 8.A 【原文】W: Tom get up. You are late. What time is it M: A quarter past seven. M: It’s too early. School is at eight. W: But you are on duty today. M: Oh, no. I’m late. W: Quickly. There is no time for a shower. Get dressed and go. M: I can still brush my teeth. W: And here is your breakfast, take it to school. M: Okay. thank you mom, bye. W: Be safe, bye. 9.A 10.B 【原文】W: Jim, do you often help your father with cooking M: Of course. I do that after school from Monday to Friday. W: Wow, you are a good helper. What are you good at cooking M: Fish and potatoes. W: How about cooking tomatoes or eggs M: Oh, I am not good at those. W: Do you have to do some cooking on Saturdays or Sundays M: No, my mother does that. 11.friend 12.visit 13.picnic 14.five/5 15.different 【原文】I am very happy this Sunday. I do many things. On Sunday morning, I meet my friend Jeff at home. He helps me with my English and I help him speak Chinese. On Sunday afternoon, my family visit my uncle’s farm. I play happily with my cousin there. We go fishing and have a picnic. Then we go home at five o’clock. Sunday evening is my favorite time. We go to a restaurant next to our home to have different kinds of food. What a great day. 16.C 17.B 18.C 本文介绍了George的日常生活,包括上学日的作息安排和周末的活动。 16.细节理解题。根据“At school George learns English, biology, maths, art and PE.”可知,他在学校要学五门科目。故选C。 17.细节理解题。根据“After lunch, he has some lessons in the afternoon. School finishes at four o’clock every day and George plays football with his friends at five o’clock. At six o’clock he goes home and he has dinner at seven o’clock. After dinner George does his homework and watches TV. At ten o’clock at night, he brushes his teeth and goes to bed.”可知,午饭后,他上课,四点放学,5点和朋友踢足球,6点回家,7点吃晚饭,晚饭后写作业以及看电视,10点刷牙睡觉。B的顺序与之相符,故选B。 18.最佳标题题。通读全文后可知,本文介绍了George的日常生活,包括上学日的作息安排和周末的 ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~