ID: 24567529

河南省濮阳市华龙区濮阳市第一高级中学2025-2026学年高二上学期11月期中英语试题(PDF版含解析,无听力音频有听力原文)

日期:2025-11-28 科目:英语 类型:高中试卷 查看:29次 大小:2004799B 来源:二一课件通
预览图 0
听力,河南省,试题,原文,音频,解析
    濮阳市一高高二年级(2024级)上学期第二次质量检测英语答案 1-5 BCCCA 6--10CBACA 11-15ABBBA 16--20 AACBB 21--25 BBCAD 26--30 BCABD 31--35 CBCBA 36--40 BGFDA 41--45BACDB 46--50AABDD 51--55ABACD 1.【原文】W: John, I’m going swimming in the gym tonight. Would you like to join me M: I’d like to, but Mike will come to my home. We plan to practise for our performance. 2.【原文】W: Hello, I didn’t expect to see you at the theatre. You look different in a suit. M: Well, I couldn’t really wear my work uniform for the Kunqu Opera, could I W: Not really. Anyway, I must go. I have to catch the last subway home. 3.【原文】M: I heard there would be a power cut tonight. W: Don’t worry. I’ve already bought some candles. M: So when will it begin W: It’ll begin at 6:00 p. m. and will last for three hours. 4.【原文】M: Hi, Rose. How is everything W: Well, I’ve lost my job and I’m looking for another one. M: Well, that’s annoying. W: Actually, I’m not worried. You see, I have proper skills and can get one pretty soon. 5.【原文】W: If I were you, I’d just walk to work. It will take you about 15 minutes. M: I agree. But this month my wife is away on business, so I have to drive my kids to school before I go to work, and I’m pressed for time, you know. 6.【原文】W: I wonder why The Sunflower went out of business. It got a great review in Dining Magazine and every time I ate there, there was a big crowd. M: It’s not closed forever. There was a fire in the kitchen last month, but they plan to reopen as soon as the damage is repaired. W: I’m glad to hear that. It was one of the best spots in town. It was so clean; the workers were so friendly, and the food was great! 7.【原文】M: Mum, this is my friend David. I told you about him, remember W: Ah, you two are in the same class at school, aren’t you M: Yes, we’re going to work on an art project together. W: Oh, art was my favourite subject at school. M: It’s mine too. W: I know that since you were little. You really get the talent. M: How I want maths and physics talent! Then I will get them passed. Anyway, we’ll work in the dining room, so we won’t disturb you. W: Why don’t you work in the living room M: The light in the dining room will be better for art. And Mum, would you mind turning off the TV W: Of course not. No problem. 8.【原文】W: Westbury Theatre. Can I help you M: Yes. I’d like to book some tickets for the play for children, Cinderella. W: When would you like to go M: The afternoon of the seventh of May. How much are they W: $12 each. Children under sixteen pay only $8 if they’re with an adult. M: All right. I’d like tickets for two adults and three children please. And the show starts at 3:15, doesn’t it W: That’s right, but you need to arrive at 2:30 to get your tickets. M: OK, thanks. Can you tell me about your Children’s Club on Saturday mornings W: Call 7722801 and they’ll give you the information you need. M: Great. I will get in touch with them at once. Thanks. 9.【原文】M: He ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~