九年级第三次检测 英语 参考答案 听力部分 I . 情景反应 根据你所听到的句子 , 选择恰当的应答语。 1 . Too young children should not be allowed to go out alone. 2 . Thank you for helping with maths. 3 . What are your clothes made of 4. I lost the book I like best by accident. 5 . What do you think of the people who often make noises 1—5 cBAcA " . 图片理解 看图听描述 , 选择与你所听到的描述内容相符合的选项 。 (下列图中有 一幅图片与描述内容无关) 6 . The soccer ball must belong to John. 7 . students are not allowed to take their cellphones to school. 8 . The nice bag is made in china. 9 . chinese clay art is famous around the world. 10 . I want to know how to get t o the biggest amusement park in our city. 6—10 BFDAE Ⅲ. 对话问答 根据你所听到的对话及问题 , 选择正确答案。 11 . W: please don ’t park here. M: sorry , I didn ’t see the “ No parking” sign. Q: What does the sign say 12 . M: Is this your pen , Lucy W: No, it isn ’t. Mine is in my schoolbag. It might be Dale ’s. M: oh , I see. Tim gave it to him as a birthday present. Q: Whose pen might it be 13 . W: Do you like lemons , Alan M: No, I don ’t. I think they are sour. Q: Why doesn ’t Alan like lemons 14. M: I like basketball. What about you W: I like basketball too. Q: Does the girl like basketball 15 . W: Dad , I ’d like to get a part-time j ob like my friend Alice. M: I don ’t think you should be allowed to do that , Lily. you aren ’t old enough. Q: Who has a part-time job now 11—15 BAcAB Ⅳ. 听较长对话 , 选择正确答案。 听第一段对话,作答第 16~17 小题 。 M: My sister Jenny will move out tomorrow. W: Why Her 18th birthday is next month , on August 15 , right M: yes. But she said she couldn ’t stand our family rules anymore. W: What are the rules M : one is not letting us go out after 9 p. m. The other is that we are not allowed to take friends to our house. W: oh , I see. 听第二段对话,作答第 18~20 小题 。 M: Whose mobile phone is that , cindy It looks beautiful. W: It must be Jean ’s. she is a fan of Huawei products. M: Did she buy it by herself W: yes. she got some pocket money by doing a part-time job. M: How clever she is! By the way , is that your magaZine W: The traveling magaZine No. It must be carla ’s. M: Why do you think so W: Because she said she would take a trip to Britain. 16—20 CBCAB V. 短文理解 根据你所听到的短文内容 , 选择正确答案。 Hi , I ’m Mary. My parents are very strict with me , and there are many rules in my family. For example , I can ’t play computer games , even in my free time on weekends. I have to do much homework. After finishing the homework , I have to do some work my mother gives me. I can ’t watch TV on school nights. And I can ’t buy my own clothes. But I can buy school things. I enjoy doing homework with my classmates. But my parents don ’t allow me to do that because they think we will talk instead of studying. I disagree. In fact , we learn a lot from each other. 21—25 ACBAB Ⅵ. 短文理解 根据你所听到的短文内容 , 将所给信息进行匹配。 The su ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~