1. What time is it now A. About 6:40. B. About 7:00. C. About 7:20. 【答案】A 【解析】 【原文】M: The film begins at seven. We have 20 minutes to drive there. Are you ready to leave W: Almost. Just as soon as I put the clean dishes away. 2. What will the woman probably continue doing A. Explaining the three ways. B. Having the first English class. C. Giving the students some advice. 【答案】A 【解析】 【原文】W: Today I had my first English class. M: How was it W: It was interesting. The teacher gave us three ways to help ourselves learn the language. 3. What played the most important role in Tom’s passing the TOEFL test A. His luck. B. His effort. C. The language school. 【答案】B 【解析】 【原文】M: How was it that Tom managed to pass Test of English as a Foreign Language or TOEFL, as it is called W: Oh, he had studied English in a language school for several years. And hard work paid off. 4. Where does the conversation most probably take place A. On a train. B. On a bus. C. On a plane. 【答案】C 【解析】 【原文】M: When will we get to Paris W: Let’s see. It’s 6 o’clock now. And we have been flying for 5 hours. Our plane will land in thirty minutes. 5. What does the man want to do A. Lend his dictionary to the woman. B. Borrow the woman’s dictionary. C. Help the woman find the dictionary. 【答案】B 【解析】 【原文】M: Where is your dictionary W: What do you mean You’ve got one yourself, haven’t you M: Oh, if I had got mine, I wouldn’t need yours. 第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 6. Where does Amy come from A. America. B. England. C. Spain. 7. What will the speakers possibly do some day A. Hold a party. B. Play a ball game. C. Visit Seattle. 【答案】6. C 7. B 【解析】 【原文】M: Hi, my name is Pete. You are Ann. Isn’t that right W: Hi, Pete. How do you know my name M: Do you see that girl in the red top She told me who you are. W: Oh, Amy, the Spanish girl M: Yes, that’s her. W: I met her last week at a party. Anyway, you must be from the United States M: Actually I live in London, but my family live in Seattle. W: Oh, I’m from London as well. M: Where in London do you live W: In Wimbledon-quite close to the tennis court actually, which is very nice because I love tennis. M: I play tennis there every week. Shall we have a game one day W: That would be lovely. But now let’s go and get a drink. 听下面一段较长对话,回答以下小题。 8. What does the woman like best A. Basketball and reading. B. Football and films. C. Basketball and films. 9. What do both the two speakers probably agree on A. Football is absolutely the best. B. Basketball is always the best. C People have different favorites. 【答案】8. A 9. C 【解析】 【原文】W: Which do you like best, basketball, football or volleyball M: I like football best. What about you W: I prefer basketball to football. I admire basketball stars very much. M: I think football is much more popular than basketball in the world. It drives people crazy. W: Oh, no. Basketball is as popular as fo ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~