(
课件网) B2U3 The Internet 阅 读 理 解 二 次 开 发 2025.10.30(四) Learning objectives 1.Master the related points in the test paper firmly and learn to use them freely. 2.Be able to improve to use the skills of analyzing and solving problems by cooperation. 3.Be absorbed in our class and enjoy the pleasure of learning English. 暴露问题: 1.基础知识薄弱,对所学内容掌握不扎实,对考点和具体语境的把握不准确 2.对阅读理解文章的重要细节理解不准确,推理判断的能力有待加强。 做 题 情 况 分 析 课 前 检 测 单 答 案 Warming up--key words and phrases in the test paper. (A)1.an easy delivery experience_____ 2. log on to your account_____ 3.place items in your cart_____ 4.order right away or schedule the order_____ 5.pay extra for priority delivery_____ 6.Skip the line and reservations_____ 登录账户 将物品放入购物车 立即下单或预约下单 支付额外费用来享受优先配送 跳过排队和预约流程 轻松的配送体验 Warming up--key words and phrases in the test paper. (B)1.led to a boom in Internet access_____ 2.break down complex issues into simple words_____ 3.incredibly popular_____ 4.promoted a false theory_____ 5. blindly subscribe to vlogs_____ 6.be addicted to/had limited access to/be easily misled by_____ 7. raise various opinions/challenge the authority/criticize traditional values _____ 导致互联网接入的繁荣 把复杂的问题分解成简单的语言 极其受欢迎的 宣扬错误的理论 盲目订阅视频博客 沉迷于/有有限的机会/易被误导 提出不同的意见/挑战权威/批评传统价值观 Warming up--key words and phrases in the test paper. (七选五)1. have access to your accounts easily_____ 2.result in the loss of money and the leak of personal information _____ 3.set strong, unique passwords_____ 4.Over reliance on technology_____ 5.lead to a disconnection from the key concepts of money management _____ 6.24/7 access_____ 轻松访问你的帐户 造成金钱损失和个人信息泄露 设置强大的、唯一的密码 过度依赖技术 导致与资金管理的关键概念脱节 全天候 7. make impulsive purchases_____ 8.regularly monitor your account, set spending limits, and be mindful of your financial activity online_____ 9. have a stable and reliable Internet connection_____ 10. conduct financial transactions_____ 11.seek advice or assistance for complex financial matters _____ 冲动购物 定期监控你的账户,设定支出限制,注意你的网上财务活动 有稳定可靠的网络连接 在复杂的财务问题上寻求建议或帮助 进行财务交易 12.Security risks_____ 13.miss out on face to face communication_____ 14. fall victim to online cheating_____ 15. a one size fits all solution for_____ 安全风险 错过面对面的交流 成为网络欺骗的受害者 万能方案 文体解读 A:应用文。文章主要介绍了一款名为Uber Eats的手机应用软件。 B:记叙文。文章主要讲述了Rathee (雷思)通过制作视频来教育印度人如何正确使用互联网。 七选五:说明文。文章主要介绍了网上银行的缺点。 题目类型 细节理解题: 推理判断题: 主旨大意题: 词义猜测题: (A)1、2 、3 (B)4、 5 (B)6 (B)7 (七选五)1 解题技巧 细节理解题:(1)读选项 (2)定位原文 (3)核查相同信息 推理判断题:(1)定位信息 (2 ... ...