ID: 24822529

【期末考点培优】专题18 阅读理解-判断-2025-2026学年三年级英语上册期末复习考点培优牛津上海版(试用本)(含答案解析)

日期:2025-12-30 科目:英语 类型:小学试卷 查看:60次 大小:50706B 来源:二一课件通
预览图 1/5
考点,培优,期末,复习,答案,试用
  • cover
/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科 / 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科 2025-2026学年三年级英语上册期末复习考点培优牛津上海版 (试用本)专题18 阅读理解-判断 学校:_____姓名:_____班级:_____考号:_____ Read and judge (阅读短文,判断是非,用T或F表示) Here is a photo of a park. Some tall trees are in the photo. They have strong trunks and long branches. Under the trees, there are many nice flowers. Linda is in the photo too. She smells the flowers. There are some kites in the sky. Some are like birds. Some are like fish. 1.This is a photo of a zoo. ( ) 2.There are many tall trees in the photo. ( ) 3.The trees have strong trunks and long branches. ( ) 4.Linda smells nice flowers. ( ) 5.Some balloons are in the sky. ( ) Read and judge. (阅读短文判断,用T或F表示) Look at this picture. It’s my family. This is my grandmother. She is fat and short. And this is my mother. She’s thin and short. They like eating bananas. That is my father. He is tall and thin. He can play football. This is me. I’m thin. My eyes and ears are big. I can play football too. My father and I often play football in the afternoon. 6.Grandmother is short. ( ) 7.Mother is fat. ( ) 8.Father likes eating bananas. ( ) 9.My eyes are big. ( ) 10.We play football in the afternoon. ( ) Alice and Ben like insects. They often go to the park. They can see many insects there. The park is big and beautiful. Look, the butterflies are on the flowers. They’re pink and red. Look at the bees. They’re on the flowers too. They’re yellow and brown. Oh, look! What are they They’re black ants. They’re under the flowers. They’re very small. 11.Alice and Ben like animals. ( ) 12.They can see many insects in the park. ( ) 13.The park is small and beautiful. ( ) 14.The butterflies are pink and red. ( ) 15.Ants are under the flowers. ( ) 阅读短文,判断对错,用T或F表示。 I’m Alice. I’m eight years old. Kitty, Wendy and Ben are my friends. Kitty is eight years old, too. She is fat. She has a doll. Wendy is nine years old. She is tall and thin. Ben is a boy. He’s fat. He can ride a bicycle. 16.I have four friends. ( ) 17.Kitty has a doll. ( ) 18.Wendy is not fat. ( ) 19.Ben can ride a bicycle. ( ) 20.Alice, Kitty and Wendy are nine years old. ( ) Mike is an English boy. He is ten. He is tall. He is fat. Mike has a little dog. Its name’s Sam. It is fat. Its ears are short. It has a big nose. It has a short tail. Sam is black and white. It likes to play with Mike. Mike likes his dog very much. They are good friends. 21.Mike is a Japanese boy. ( ) 22.Mike is tall and fat. ( ) 23.Sam is Mike’s little cat. ( ) 24.Sam has short ears and a short tail. ( ) 25.Sam likes to play with Mike. ( ) Danny is a thin boy. He likes eating apples. Today he sees some apples on the table. One, two, three......five big apples and six small apples. Danny has the small apples. Dad doesn’t like apples. He likes pears. But no pears! 26.Danny is not fat. ( ) 27.Six apples are on the table. ( ) ... ...

~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~