
2024一2025学年度第二学期 听第五段对话,回答第10小题。 九年级英语科学年测试卷 ()10.What does the woman mean A.She doesn't like bread or milk at all 内容包括:Unit1-Unit14 一、听说应用(本大题共30小题;A、B、C、D部分为听力理解,E部分为情景对活) B.She has noodles or dumplings for breakfast. 4,听句子。请根据所听内容,选择符合题意的图画回答问题。每个句子听两遍。 C.She has both Chinese and Western food for breakfast. )1.What does Jenny try to use to eat noodles 听第六段对话,回答第11-12小题。 )11.Why does Mr Brown go to the middle school A.To visit his teacher. B.To give a speech C.To visit old friends. )12.How did Mr Brown get to the city 中 封 A B A.He took a plane. B.He took a taxi. C.He took the train. )2.Which sign is mentioned 听第七段对话,回答第13-15小题。 )13.What time did Lisa call Rick yesterday 的 A.At 3:00 pm. B.At 4:00 pm. C.At 5:00 pm A. ()14.Who was watching the game show with Rick yesterday afternoon )3.How is the speaker going to Beijing A.Tony. B.Jim. C.Scott. )15.What can we get from the conversation A.The game show was cxciting. B.Players were divided into three groups. I A B. 救 C.There were only a few challenges in the game show. 不 )4.What did the speaker's uncle use to be C.听短文。请根据所听内容,从每小题所给的三个选项中选出一个最佳答案。短文听两遍。 - ()16.What's Diana's hobby A.Singing. B.Dancing. C.Drawing C. ()17.When does Diana want to go out with her friends )5.What was the speaker doing when the fire happened A.On Sunday nights. B.On Saturday afternoons.C.On Saturday nights. )18.How mauy problems has Diana gol with her parents A.Twu. B.Three. C.Four. ()19.Who is Diana going to turn to for help 修 B. C B.听对话,根据所听对话内容选择正确答案(每段对话听两遍) A.Her teacher. B.Her friend. C.An adviser. 听第一段对话,回答第6小题。 ()20.What does the listening material mainly talk about A.Diana's family rales.B.Diana's study. C.Diana's troubles. ( )6.What is the man's favorite color 商 A.Blue D.听填信总(本题有5小题) B.Black. C.Yellow. 听第二段对话,回答第7小题。 你将听到一篇短文,请你根据所听内容填写下面的信息卡。短文听两遍。 )7.Which season does Peter like best A family trip When In(2) A.Spring. B.Summer. C.Winter. Where 听第三段对话,回答第8小题。 To a big city. )8.When will the mceting start How We took a (22) to get there. A.At8:15. B.A18:30. .At8:45 *We went to a cool (23) whcre we learned about space. 听第四段对话,回答第9小题。 *We also took a (24) ride. )9.Where are the two speakers What happened *We went to a park. A.In the restaurant. B.In the hospital C.At a sports clnb *We walked around and saw street performers doing tricks and playing (25) at night. 九英谱学年(第1项,共8所) 九英语学年(第2页,共8页) ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~