Unit 6 Nature in words Period One Starting out & Understanding ideas 【课前自主探究】 Task 1: Fast Reading 1.was fascinated 2.got up 3.came out 4.After 5.cold 6.present Task 2: Careful Reading 1—4 BDAC Task 3: Micro-writing 1.fascinating 2.excited 3.but 4.through 5.making 6.With 7.completely 8.which 9.flakes 10.to repeat 【语言知识梳理】 词汇点睛 1.(1)①had done; (should) be treated ②on (2)① (should) be posted online ②wasn’t as difficult as; (should) try 2.①came round/around ②we came across ③came about ④had come/came up with 3.(1)from (2)①apart from other people ②fell apart ③tell; apart ④take; apart 句型透视 1.①did play football ②do hope such a meaningful class ③does look like 2.(1)①had baked ②will have graduated (2)had known what he had to face nextUnit 6 Nature in words Period One Starting out & Understanding ideas Ⅰ.1.inspecting 2.innocent 3.shaving 4.was 5.bent 6.weekly 7.faintly 8.redden Ⅱ.1.dispose of 2.talk away 3.come round/around 4.looked through 5.insisted on 6.Apart from 7.woke up 8.close to Ⅲ.1.With time going on 2.as if/though the painting came to life 3.do stay in bed for a couple of days 4.whose pages are filled with/full of 5.had already completed the safety inspection Ⅳ.【文章大意】 这是一篇说明文。文章主要说明了虽然棕榈油被广泛利用,但是带来了严重的环境问题,人们因此开发了微生物油,并且专家认为此种油很有前景。 1.A 细节理解题。根据第一段“Palm oil(棕榈油) is the world’s most popular vegetable oil, found in half of all supermarket goods and seven out of every ten personal care products. It’s also used in some snacks, cleaning powder, and toothpaste. Since 2016, global palm oil consumption has risen by 73 percent.”可知,棕榈油被广泛使用。故选A。 2.C 推理判断题。根据第二段“The clearing of forests to make way for oil palm plantations is a major driver of the cutting down of trees in the hottest part of the world: between 1972 and 2015, the world’s two largest palm oil producing nations, Indonesia and Malaysia, lost 16 percent and 47 percent of their forests, respectively, to the crop. And that brings about environmental problems, such as climate change, and poor water quality. Biodiversity suffers a severe blow, too.”可推知,作者在第二段提到印度尼西亚和马来西亚是为了表明生产棕榈油付出了很高的代价。故选C。 3.B 细节理解题。根据第三段“For instance, he says, ‘Microbes can be grown quickly in a climate-controlled indoor space to produce high amounts of oil. We have so far identified more than 40 algae (藻类) and 70 other microbes which are rich in oil.’”可知,充足的材料来源让Philipp Arbter转向微生物油。故选B。 4.D 推理判断题。根据最后一段“When asked if the new oil can match palm oil prices, especially when it’s used in food, Chris Chuck, a chemical engineer at the University of Bath in England, said, ‘We should be in touching distance of the eatable oil market as long as mass production happens to bring the price down.’”可知,Chris Chuck对这种油的未来是乐观的。故 ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~