
单元成果展示(Unit 6) Have you read Treasure Island yet (时间:100分钟 满分:120分) Ⅰ.完形填空(20分) If you love reading books, you must know about the book The Adventures of Tom Sawyer by Mark Twain.The book is quite interesting and popular among kids.Even if I am an adult now, the book is 1 one of my favourites.After re reading the book recently, I have 2 an important lesson from Tom Sawyer. In our daily lives, we are often given some boring or tiring 3 .What's in your mind when your parents 4 you to do some chores Have you ever wanted to complain(抱怨) I think most people have. Tom Sawyer, however, had a different thought when he was given a boring task.One day, Aunt Polly told Tom to 5 the fence(篱笆).Tom was doing his job, when his friend Ben Rogers happened to pass by.Instead of complaining, Tom told Ben that he felt “ 6 ” about the task.“Only one in a thousand—maybe even two thousand—boys can do this!” Tom said. Tom's words made Ben interested in the task.He even gave Tom his apple so that he could have a 7 to paint the fence.If Tom had thought about 8 but complaining, he would have had a bad day painting the fence. This story teaches me a valuable lesson: Complaining is 9 . The next time you are given a boring or tiring task, don't complain.Unlike what happens in the story of Tom Sawyer, it is unlikely that someone will come and do the work for you.So, don't complain, 10 you'll feel better and perhaps even do a better job! ( B )1.A.just B.still C.even D.hardly 解析:句意:即使我现在是一个成年人, 这本书仍然是我的最爱之一。just只;still仍然;even甚至;hardly几乎不。根据“Even if I am an adult now, the book is...one of my favorites.”可知, 此处是指即使成年后, 这本书仍然是作者的最爱之一。故选B。 ( A )2.A.learned B.taught C.given D.attended 解析:句意:最近重读了这本书后, 我从汤姆·索亚身上学到了重要的一课。learn学习;teach教;give给;attend出席。根据“I have...an important lesson from Tom Sawyer.”可知, 应是作者从中学到了重要的一课。故选A。 ( C )3.A.stories B.words C.tasks D.lessons 解析:句意:在我们的日常生活中, 我们经常被安排做一些无聊或劳累的任务。story故事;word言语;task任务;lesson课。根据后文“Tom Sawyer, however, had a different thought when he was given a boring task.”可知, 此处指被安排做任务。故选C。 ( D )4.A.trust B.allow C.help D.ask 解析:句意:当你父母让你做家务时, 你在想什么?trust信任;allow允许;help帮助;ask让。根据“What's in your mind when your parents...you to do some chores?”可知, 指父母让你做家务。故选D。 ( A )5.A.paint B.repair C.examine D.cross 解析:句意:一天, 波莉姨妈让汤姆给篱笆刷漆。paint涂;repair修理;examine检查;cross通过。根据后文“paint the fence”可知, 是给篱笆刷漆。故选A。 ( B )6.A.bored B.excited C.unexpected D.disappointed 解析:句意:汤姆没有抱怨, 而是告诉本, 他对这项任务感到“兴奋”。bored无聊的;excited兴奋的;unexpected想不到的;disappointed失望的。根据“Only one in a thousand—maybe even two thousand—boys can do thi ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~