ID: 24000479

【单元考点培优】Unit 2 My day 考点17:阅读理解-判断-2025-2026学年译林版(三起)(2024)四年级英语上册核心考点培优精练 (含答案解析)

日期:2025-11-08 科目:英语 类型:小学试卷 查看:53次 大小:53006B 来源:二一课件通
预览图 1/5
考点,培优,答案,精练,核心,上册
  • cover
/ 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科 / 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科 2025-2026学年译林版 (三起) (2024) 四年级英语上册核心考点精练 Unit 2 My day 考点17:阅读理解-判断 学校:_____姓名:_____班级:_____考号:_____ 在学校开展的“温暖新伙伴”的活动中,Diandian分享了Bob在新班级的经历。阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。 Bob is a new student in our class. At first, he is very shy(害羞的) and he doesn’t talk much. My friend and I say hello to him. We show him around the school. We help him find the library and the playground. In PE class, he doesn’t know the rules of some games. So we explain(解释) them to him. Bob feels happy and says “Thank you!” We are glad to have a new friend! 1.Bob is an old student in the school. ( ) 2.Bob feels uneasy at first. ( ) 3.Bob knows the rules of some games in PE class at first. ( ) 4.The writer doesn’t like Bob. ( ) 5.This story tells us we should be kind to each other. ( ) 阅读短文,判断句子正(T)误(F)。 My name is Jimmy. I’m 11 years old. I have an interest(兴趣) in puzzles (拼图). I have many friends. Every Monday, I go to drawing lessons with my friends. Every Tuesday, my mother drives (开车) me to school. On Wednesday, I go to a tennis (网球) class. On Thursday, I play outside with my friends after dinner. Every Friday, I help my mother clean the house. On Saturday and Sunday, I get up late and do some sport. 6.Jimmy is twelve years old. ( ) 7.Jimmy likes puzzles. ( ) 8.Jimmy has a drawing lesson on Tuesday. ( ) 9.Jimmy plays with friends on Thursday. ( ) 10.Jimmy reads books every day. ( ) 一起来认识 Sarah 的朋友Lucy吧。判断正(T)误(F)。 Hello! My name is Lucy. I am 10 years old. I go to school at 7 o’ clock. Our school is not big but nice. We have a small playground and many beautiful gardens. We have a small library, too. We can read books in the library. We have a music room. I can sing and dance in it. I like my school. It is beautiful. 11.Lucy is eleven years old. ( ) 12.Lucy goes to school at seven o’clock. ( ) 13.The playground is big. ( ) 14.A gym is at Lucy's school. ( ) 15.Lucy can sing and dance in the music room. ( ) 阅读短文,判断正误 (T/F) Hello, I’m Tom. I’m busy every day. I get up at six o’clock and wash my face. Then I have breakfast at seven ten. After that, I go to school. I have three lessons in the morning. At twelve o’clock, I have lunch. In the afternoon, I have lessons from one thirty to three thirty. After class, we do sports on the playground. I go home at six fifteen and have dinner at six thirty. I go to bed at nine o’clock. 16.Tom gets up at seven o’clock. ( ) 17.Tom has breakfast at seven ten. ( ) 18.Tom has lessons in the morning. ( ) 19.Tom goes to the playground in the morning. ( ) 20.Tom goes to bed at nine o’clock. ( ) 阅读短文,判断正(T)误(F)。 It’s a sunny morning. In Class 3, all students are happy because a new classmate comes. Her name is Lily. She has long hair and a pink schoolbag. This morning, they have four subjects: Chinese, m ... ...

~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~