ID: 24012909

第6讲 短文填空【精准提分】2025秋人教版 九年级上学期英语期中真题分类汇编(含答案解析)

日期:2025-10-02 科目:英语 类型:初中试卷 查看:61次 大小:217981B 来源:二一课件通
预览图 1/5
九年级,解析,答案,汇编,分类,真题
  • cover
第6讲 短文填空【精准提分】2025秋人教版 九年级上学期英语期中真题分类汇编(含答案解析) 阅读短文,用括号内所给词的正确形式填空,使短文完整、正确。 Three years ago, Maria and her family left their house in the countryside. Since then they 1 (live) in a building in Park Town. Park Town used 2 (be) a small village. Now it has developed into a big city. However, Maria doesn’t like this city although it’s easy for her to find a good job. The environment isn’t good here. The air 3 (pollute). The litter 4 (throw) everywhere. And at midnight, she 5 (wake) up by loud noises from time to time because there are many big factories around their house. Maria often thinks of her life in the countryside. One day Maria 6 (see) her neighbor, Mrs. Garcia, carrying a gardening tool and a bag of soil. Maria wondered how Mrs. Garcia could garden in the city. “My mom used to 7 (grow) vegetables. Now we don’t have a yard, so she can’t do it,” said Maria. Mrs. Garcia laughed, “I’ll show you.” Maria thought that Mrs. Garcia might 8 (take) her to the park, but she took her to the roof (屋顶). When the door is open, Maria was surprised to see lots of flowers and vegetables on the roof. “What a wonderful garden! There are butterflies. And they 9 (fly)!” Maria cried. “I 10 (plant) them on the roof for a long time. They can not only help to keep the air clean, but also help to keep the building cooler during hotter weather,” Mrs. Garcia said. “You can do the same thing. It will be great!” A girl in our class named Li-Ann got sick not long ago. The problem was that the 11 (method) of the treatment she was going to receive would cause all of her hair to fall out for a while. Li-Ann was upset. Can you imagine how you would feel if you lost all your hair After 12 treatment, as the doctor said, she was completely bald (秃的)! She couldn’t overcome the cruel fact and lost courage. One day, our teacher told us about how Li-Ann felt about 13 (come) to school without her hair. “Let’s all cut off 14 (we) hair,” said one student. “Great idea! Then Li-Ann will not feel alone.” Everyone was 15 (care). We all had our heads bald the next day at school. Then, our teacher encouraged Li-Ann 16 go to school. The next day, Li-Ann wore a hat 17 she felt stressful before she entered the classroom. Then Li-Ann opened the door. “Welcome back to school!” We 18 (congratulate) her. “Oh, no, please! I couldn’t believe it,” seeing all of us bald, she said 19 (thankful) and started to cry. Everyone looked like her now. She appreciated (感激) what her friends had done for her. To her, it was the 20 (good) gift she’d ever got. 根据下面短文内容和首字母提示,在短文的空白处填写单词,使短文完整、通顺。 When Martin was a small boy, he lived in the little town of Holtham. Then he thought the town was a big p 21 . Well, Martin went back to Holtham last week. “It must be a small town!” he thought. Holtham has changed little during the p 22 twenty years. B 23 Martin has changed a lot. He h ... ...

~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~