成都市2025年九年级上学期听力专项训练Unit 3 第一部分听力(共25小题,计30分) 一、听句子,根据所听到内容选择正确答语。每小题念两遍。(共5小题;每小题1分,计5分) ( )1.A. I'm not sure. B. I'll have a try. C. That's a good idea ( )2.A. Of course. B. Sorry, I won't. C. I hope so. ( )3.A. That's cool. B. Thanks a lot. C. You're welcome. ( )4.A. No problem. B. Why not C. I think so. ( )5.A. It has good service. B. Sorry, I'm new here. Enjoy your meal! 二、听句子,选择与所听句子内容相符合的图片。每小题念两遍。(共5小题;每小题1分,计5分) _____ 7._____8._____9._____10._____ 三、听下面4段对话,根据对话内容及问题选择正确答案。每小题念两遍。(共10小题;每小题1分,计10分) 听第1段对话,回答第11、12题。 ( )11. What place is the man looking for A. A bank. B. A bookstore. C. A mall. ( )12. How long does it take to get to the place the man is looking for by bike A. About 15 minutes. B. About 20 minutes. C. About 30 minutes. 听第2段对话,回答第13、14题。 ( )13. What happened to the woman A. She left her bag on the bus. B. She got off the bus at a wrong station. C. She took the wrong bus and got lost. ( )14. Where is the nearest post office A. Beside a supermarket. B. Next to an animal hospital. C. On the left side of the Bus Center. 听第3段对话,回答第15至17题。 ( )15. Where does the dialogue take place A. In a clothes store. B. In a bookstore. C. In a shopping mall. ( )16. Which floor are the two speakers on A. The first floor. B. The second floor. C. The third floor. ( )17. What is the man going to buy A. Some children's clothes and books. B. Some children's books and men's clothes. C. Some children's clothes and men's clothes.听第4段对话,回答第18至20题。 ( )18. What are the two speakers going to do first A. Drink something. B. Visit the museum. C. Get some money. ( )19. Where is the coffee shop A. Next to the museum. B. Across from a bank. C. Between a bank and a post office. ( )20. How will they go to the museum A. By bus. B. By bike. C. On foot. 四、听短文,根据短文内容完成所缺信息。短文念三遍。(共5小题;每小题2分,计10分) 答案 一、1. C 2. A 3. B 4. A 5. B 二、6. B 7. D 8. A 9. E 10. C 三、11. A 12. B 13. A 14. B 15. C 16. A 17. B 18. A 19. B 20. C 四、21. Polite 22. self-introduction 23. uncomfortable 24. make noises 25.(facial) expressions 原文 一、听句子,根据所听到的内容选择正确答语。每小题念两遍。 1. Let's buy a map of this town to learn about the directions. 2. Could you please tell me where I can get some stamps 3. You can call me if you need more information. 4. May I use the bathroom over there 5. Pardon me, do you know if there's a restaurant near here 二、听句子,选择与所听句子内容相符合的图片。每小题念两遍。 6. Cindy sent me a postcard during her trip. 7. We can buy some grapes to make grape juice. 8. Excuse me, could you tell me where the nearest parking lot is 9. They are used to taking the underground to work every day. 10. I wonder if there is a restroom near here. 三、听下面4段对话,根据对话内容及问题选择正确答案。每小题念两遍。 听第1段对 ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~