Unit 3 On the move Period One Starting out & Understanding ideas 【课前自主探究】 Task One Fast Reading 1.Ancient China 2. Great Britain 3.simple and cheap 4. creativity and excitement 5.to communicate Task Two Careful Reading 1—4 DBBC Task Three Micro-writing 1.most popular 2.when 3.started 4.for 5.basis 6.playing 7.creativity 8.to attract 9.a 10.is shaped 【语言知识梳理】 词汇点睛 1.(2)are known for (3)has been known as (4)It is known (to all);As is known (to all)/As we (all) know;What is known (to all) 2.(2)basis (3)basic (4)basically (5)Based on my own experience (6)take exercise on a regular basis 3.(2)for (3)with (4)equipment (5)equips me with;am equipped with 4.(2)to live (3)①内容 ②目录 ③容纳的东西 ④满意的;满足的 (4)to your heart’s content (5)be content with;content ourselves with 5.(2)from/against (3)defence (4)defensive (5)in defence of 6.(1)①垮掉 ②分解 ③失败 ④忍不住哭起来 ⑤砸破 ⑥出故障 ⑦破除 (2)①break in ②break away from ③broke into ④breaks down ⑤broke out ⑥broke up ⑦break through (3)broke down 句型透视 (3)Given that he was still a child (4)Given her interest in childrenUnit 3 On the move Period One Starting out & Understanding ideas Ⅰ.1.conflict 2.plastic 3.soldiers 4.content 5.goal 6.factor Ⅱ.1.Representing 2.equipment 3.Defence 4.surfing 5.basis 6.death Ⅲ.1.dates back to 2.to my heart’s content 3.Take; for example 4.break down 5.broke out 6.known as 7.is shaped like 8.ended/ends up with Ⅳ.1.Given that my mother likes reading 2.where he was admitted into a new school 3.to consider 4.to carry him Ⅴ.【文章大意】 本文是一篇说明文。文章主要介绍了根据一项新研究,打网球或参加其他球类或团体运动的人,不仅比长时间久坐的人寿命长,同时也比那些参加像慢跑、游泳、骑车这类单独完成的运动的人寿命长。 1.D 细节理解题。根据第一段“The study found that adults who frequently participated in tennis or other racket (球拍) and team sports lived longer than people who were spending a lot of time sitting down.”可知,打羽毛球可以帮助人们活得更久。故选D。 2.A 词义猜测题。根据第一段“The study found that adults who frequently participated in tennis or other racket (球拍) and team sports lived longer than people who were spending a lot of time sitting down.”以及画线词上文“According to the data, cycling added an average of 3.7 years to riders’ lives, compared to…”可知,数据显示,与久坐不动的丹麦人相比,骑自行车的人的寿命平均延长了3.7年。故sedentary意为“久坐的”,故A项词义最接近。故选A。 3.B 细节理解题。根据最后一段“For now, people who run or ride alone might consider finding a group or a partner to work out together. ‘Raising your heart rate is important for health,’ he says. ‘But it looks like connecting with other people is, too.’”可知,Dr James O’Keefe建议大家多参加团体运动,因为社交互动可能会放大运动带来的好处。故选B。 4.C 推理判断题。根据第五段“Why and how some sports might add more years to people’s lives than others is impossible to know from this kind of obser ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~