ID: 24470313

人教版(2024>七年级上册Starter Unit 3 Welcome! 能力提升作业 共3课时(含答案)

日期:2025-12-28 科目:英语 类型:初中试卷 查看:34次 大小:58037B 来源:二一课件通
预览图 0
人教,答案,3课时,作业,提升,能力
    Starter Unit 3 Welcome! Section A Ⅰ.根据汉语提示完成句子,每空一词。 1.它们是一些鹅。 They _____ some _____. 2.———那是什么? ———它是一只猫。 —_____ _____ —It’s a cat. 3.琳达在院子里看到了什么动物? _____ animal does Linda see _____ _____ _____ 4.———这些是什么? ———它们是番茄植株。 —_____ _____ these —_____ _____ tomato plants. 5.你的父母有多少棵苹果树? _____ _____ apple _____ do your parents have Ⅱ.按要求完成句子。 6.It’s a duck. (对画线部分提问) _____ _____ that 7.I have five bottles. (对画线部分提问) _____ _____ bottles do you have 8.It is a key. (改为复数句) _____ _____ three _____. 9.plants, what, you, do, see ( ) (连词成句) _____ 10.Are they potato plants (作否定回答) _____, _____ _____. Ⅲ.任务型阅读。 根据对话内容,完成下列各题。 Tony: Welcome to my yard. Jack: Wow! It’s so big! Look at the geese. They are tall and fat. Tony: Yes, they are. Jack: Are there any other animals in your yard Tony: Of course. This way. There are many hens. But they are thin now. Jack: How many hens do you have Tony: I have eleven hens. Jack: Are they rabbits Tony: Yes, they are. My favourite animals are rabbits. What about you Jack: Dogs. I think they are very cute. 11.What animals are tall and fat _____ 12.How many hens does Tony have _____ 13.What are Tony’s favourite animals _____ 14.What animals does Jack like best _____ 15.How many kinds of animals are mentioned (提到) in the conversation _____ 【参考答案】 1.【答案】are; geese 2.【答案】What’s that 3.【答案】What; in the yard 4.【答案】What are; They are 5.【答案】How many; trees 6.【答案】What is 7.【答案】How many 8.【答案】They are; keys 9.【答案】What plants do you see 10.【答案】No; they aren’t 11.【答案】Geese. 【解析】细节理解题。根据对话中的“Look at the geese. They are tall and fat.”可知,鹅又高又胖。 12.【答案】Eleven. 【解析】细节理解题。根据对话中的“Tony: I have eleven hens.”可知,托尼有11只母鸡。 13.【答案】Rabbits. 【解析】细节理解题。根据对话中的“Tony: Yes, they are. My favourite animals are rabbits.”可知,托尼最喜欢的动物是兔子。 14.【答案】Dogs. 【解析】细节理解题。根据对话中的“Tony: Yes, they are. My favourite animals are rabbits. What about you ”和“Jack: Dogs.”可知,杰克最喜欢的动物是狗。 15.【答案】Four. 【解析】细节理解题。通读全文可知,对话中一共提到了4中动物,即鹅、母鸡、兔子和狗。Starter Unit 3 Welcome! (Period 2) Section B Ⅰ.阅读理解。 I’m Amy. My uncle has a farm. It is big. There are ten dogs, six hens and seven cows on the farm. There are some vegetables, too. They are tomatoes, potatoes, onions and carrots. My uncle likes tomatoes very much. So he grows (种植) many tomatoes on the farm. I like tomatoes, too. We have tomatoes for lunch today. They are yummy! 根据短文内容判断正(T)误(F)。 1.Amy’s uncle has a big farm. 2.There are ten dogs, six ducks and seven cows on the farm. 3.Amy’s uncle grows four kinds of vegetables on the farm. 4.Amy’s uncle likes carrots very much. 5.They have potatoes for lunc ... ...

    ~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~