Units 1-7 任务型阅读 专项训练 单元 单元话题 Unit 1 You and Me 人与自我 Unit 2 We’re Family 家人与亲人 Unit 3 My School 学校 Unit 4 My Favourite Subject 学习科目 Unit 5 Fun Clubs 社团 Unit 6 A Day in the Life 生活日常 Unit 7 Happy Birthday! 生日活动 话题1:人与自我 Passage 1 阅读短文,然后根据内容回答问题。 Hi, I’m Mark. Henry White is my teacher. He is from England, and he teaches us English. Henry always looks at us with a smile (微笑). And his classes are very interesting. Henry has three children, Jim, Bill and Emily. Jim is eleven, Bill is nine and Emily is four. Jim and Bill go to school, but their sister doesn’t. They have a cat named Mimi. Henry always plays sports in his free time. He likes playing sports because he wants to be healthy. Soccer is his favorite sport. After school, some of my classmates play soccer. Sometimes Henry watches us play and sometimes he plays with us. He thinks soccer is a fun sport. 1.How old is Bill 2.Who doesn’t go to school 3.Why does Henry play sports 4.What do you think of Henry’s classes 【答案】1.He is nine. 2.Emily. 3.Because he wants to be healthy. 4.They are very interesting. 【导语】本文是一篇记叙文,主要介绍了Mark的老师Henry White及其家庭情况,包括Henry的国籍、职业、家庭成员、爱好等。 1.根据“Jim is eleven, Bill is nine and Emily is four.”可知,Bill九岁了,故填He is nine. 2.根据“Jim and Bill go to school, but their sister doesn’t.”可知,他们的妹妹Emily不去上学,故填Emily. 3.根据“He likes playing sports because he wants to be healthy.”可知,Henry做运动是因为他想保持健康,故填Because he wants to be healthy. 4.根据“And his classes are very interesting.”可知,Henry的课很有趣,故填They are very interesting. Passage 2 My name is Tom. I am 12 years old. I’m a happy boy from Canada. I live in Toronto with my family. Here’s a photo of us. This is my dad, Jack. He’s very handsome. He often plays ping-pong with me at weekends. My mum, Sue, is on the right. She is a nice and kind woman. She usually cooks delicious food for us. And she often reads with me for half an hour at night. That’s a happy time. Where am I I’m in the middle. I always do some housework after dinner. It’s an important part of my everyday life. Look! This is my pet dog, Duoduo. He is in front of me. He likes playing with balls. 根据语篇内容,回答下列问题。 1.Which country is Tom from 2.What is Jack like 3.Who reads with Tom at night 4.What does Tom always do after dinner 5.Where is Duoduo 【答案】1.He is from Canada. 2.He is handsome. 3.His mum./His mother. 4.He always does some housework. 5.He is in front of Tom. 【导语】本文介绍了来自加拿大的12岁男孩Tom及其家庭情况,包括他的父母、日常生活习惯以及宠物狗的相关信息。 1.根据文章第一段“I’m a happy boy from Canada.”可知,Tom来自加拿大。故填He is from Canada. 2.根据文章第二段“This is my dad, Jack. He’s very handsome.”可知,Jack(Tom的爸爸)很英俊。故填He is handsome. 3.根据文章第二段“My mum, Sue...and she often reads with me for half an hour at night.”可知,T ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~