(
课件网) 模块综合检测(二) 第一部分 阅读 第一节 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。 A Earth Day,Children's Art Contest Reduce,Reuse,Recycle What: Draw,paint or create a poster showing how you take care of the Earth. Who: Children aged 6-12 can enter the contest free of charge. Rules: Each entry must be finished on a white piece of A4 paper by hand. All entries must be original,including the theme “Reduce,Reuse,Recycle.” A “short” message must be written on the poster.The fewer words,the better. Send your entry along with your name,age,school name,e-mail address and phone number. Deadline: All entries must be submitted by April 16.Winners will be announced no later than April 22. Prize: Top three winners will be awarded a $300 gift card each. Winners' drawings will be shown at the Green Team website. How to participate: Scan or take a phone of the drawing and send it to greenteam@gmail.com. For more information,please call Marshall Jackson at 036-9036. 【语篇解读】 本文是一篇应用文。文章介绍了地球日儿童艺术比赛的相关事宜。 √ B [细节理解题。根据“What: Draw,paint or create a poster showing how you take care of the Earth.”可知,比赛的宗旨是倡议保护地球,保护环境。故选B。] 1.The art contest is intended to advocate_____. A.school projects B.environmental protection C.team cooperation D.advanced technology √ 2.Which of the following rules is NOT true A.You cannot copy works from others. B.You must add several words to your poster. C.You are supposed to submit your entry by April 22. D.You must finish your entry on a piece of A4 paper. C [细节理解题。根据“All entries must be submitted by April 16.Winners will be announced no later than April 22.”可知,参赛作品应该在4月16日前提交,而非4月22日前提交。故选C。] √ D [细节理解题。根据“Scan or take a phone of the drawing and send it to greenteam@gmail.com.”可知,儿童作品应通过电子邮件提交。故选D。] 3.In what way should the children's entries be submitted A.In person. B.By making a phone call. C.By filling a form online. D.By e-mail. B The amount of plastic pollution in the oceans is rapidly increasing.This is problematic,as at least 700 species of sea animals may mistake it for a tasty snack.While we know that some species seem to eat plastic because it looks like jellyfish or some other food sources,less research has been carried out into what plastic smells like to marine animals. But now,a study from the University of North Carolina has found that the coating of algae that naturally builds up on ocean plastics causes the rubbish to give off the scent of food. The researchers took 15 loggerhead turtles,each around five months old,and placed them in a laboratory tank.They then piped in clean water,clean plastic,turtle food,and plastic that had been immersed in the marine environment for five weeks. The turtles showed no reaction to the smel ... ...