Unit 5 On the road Period One Starting out & Understanding ideas 【课前自主探究】 Task One Fast Reading 1.professional photo blogger 2.connection 3.nature 4.environmental protection Task Two Careful Reading 1—4 CDCD Task Three Micro-writing 1.professional 2.following 3.has been 4.in 5.amazing 6.to get 7.rising 8.an 9.photos 10.which 【语言知识梳理】 词汇点睛 1.(3)①set off/out ②set aside ③set up ④set in (4)set out to make;set about making 2.(2)complaining (3)quit/quitted my job 句型透视 1.(1) solving (2)When it comes to my favourite book 2.(1) heard (2)made her believe (3)makes it a famous tourist attraction (4)has made it possible for more people to work at homeUnit 5 On the road Period One Starting out & Understanding ideas Ⅰ.1.gallery 2.destination 3.kangaroos 4.quit 5.previous Ⅱ.1.professional 2.determined 3.previously 4.milking 5.to participate 6.being Ⅲ.1.set; off 2.broaden the mind 3.come true 4.have/make an impact on 5.over time 6.in particular 7.aware of 8.make a comment on/about Ⅳ.1.When it comes to education 2.combining education with/and 3.to make the library clean and tidy 4.made it possible for people to keep Ⅴ.【文章大意】 本文是一篇记叙文。文章讲述了作者和丈夫Wes以及他们的两只狗将一辆野营车当作家住了好几年并开着它周游美国的经历。 1.A 段落大意题。根据文章第二段“Wes and I had just sold our house outside of St Louis, Missouri and moved to a town in Colorado. Though we enjoyed our new state, we were travelling back home for visits often. So at first the RV was intended for travelling in comfort: we could save money on hotels, travel at a more relaxed pace, avoid packing and unpacking, and be able to take our dogs with us. Plus, my husband had always wanted one.”可知,第二段主要解释了作者购买野营车的原因。故选A。 2.B 推理判断题。根据文章第三段“At first it did seem strange to live on the road, but once we officially made the decision in February 2016, we never looked back.”可推知,从2016年二月开始,作者和丈夫开始整天住在野营车里。故选B。 3.C 推理判断题。根据文章第四段“I absolutely love living in an RV, so my list of ‘advantages’ is long. I love being able to park my home right next to the best biking trails (小路), change the view from the windows, follow the good weather and explore unusual destinations.”可推知,作者认为自己的生活方式是舒服的和令人满意的。故选C。 4.C 细节理解题。根据文章最后一段“As a full-time traveller, you are often planning, moving and trying new things. So once you arrive somewhere, it’s nice to stay a while and just sit still. That’s why I suggest that RVers park their RV every once in a while or move a little slower.”可知,作者建议房车旅行者在路上慢下来,放松一下。故选C。 Ⅵ.【文章大意】 本文是一篇说明文。文章主要介绍了能够更好地享受旅行的几条建议。 1.B 前文“First and foremost, when travelling in foreign countries, you have to respect their way of life.”强调要尊重当地的生活方式,后文“Otherwise, you may get yourself on the wrong side.”强调不尊重的话你可 ... ...
~~ 您好,已阅读到文档的结尾了 ~~