(
课件网) Section 4 Integrated skills Unit 2 Be sporty, be healthy Ⅰ. 单句语境填词,注意词的词性和词形。 1. He might have been seen easily by someone who lived n_____. 2. You can find a way to test your knowledge by having a study p_____. 3. We've got to fit five people _____(加;和) all their luggage in the car. 4. Gartner admitted in the report that AI would cut millions of middle-and low-level _____(职位). 5. I work out in the _____(健身房) for one hour every morning. earby artner plus positions gym Ⅱ. 阅读理解。 A[2025十堰期末] In the late 1940s, it was common to see young students practising table tennis on a chalk-drawn table on the sidewalk at night. As a second-grader in a primary school, I began my table tennis journey on such a table. Later, I became a player and then a coach of a national team, watching generations of players contribute to the success of table tennis. Recently, at the age of 84, I received a national honorary title. I said, “Choosing to play table tennis is a decision I totally do not regret.” During times when we didn't have much, I even made my own bat(球拍). I would buy old photo frames made of plywood(胶合板) from stores, and then turn them into bases of bats. I would then attach rubber(橡胶) to make a simple bat. I recalled, “The ‘clang’ sound of hitting the ball with such a bat was very satisfying.” I formed a team called Red Flag at school. During holidays, we played friendly matches with ping-pong fans from nearby factories and schools. I often visited different places, where I could watch high-level players and learn from them. In a competition held in 1961, I won third place in the men's table tennis singles event. I also won the first-ever men's doubles and mixed doubles championships for our team. In 1975, I became the head coach of the women's table tennis team in my country. Under my guidance, the team always won the women's singles title in competitions. One of the outstanding athletes I discovered and trained became an extremely good table tennis player. Though she was short, she could see every ball coming her way as an opportunity. This allowed her to launch(发起) more attacks than others. Moreover, she had a strong desire to win and trained very hard. 【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章讲述了作者从小开始接触乒乓球,并最终成为国家女子乒乓球队主教练的经历。 ( )1. What inspired the author to begin playing table tennis A. His love for making bats. B. International competitions on TV. C. Encouragement from his school coach. D. The sights of students playing on tables drawn by themselves. 【解析】细节理解题。根据第一段中“In the late 1940s, it was common to see young students practising table tennis … I began my table tennis journey on such a table.”可知,作者开始打乒乓球是因为看到学生们在自己画的乒乓球桌上练习。 D ( )2. What challenge did the author face when playing table tennis in his early days A. Poor lighting condition ... ...